-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šešių vaikų motina Lacey Wildd svajoja apie didžiausias pasaulyje krūtis

Majamyje gyvenanti vieniša šešių vaikų mama Lacey Wildd jau yra pasidariusi 12 krūtų didinimo operacijų, tačiau nė neketina sustoti – ji svajoja turėti dvigubai didesnes krūtis nei dabar, rašo dailymail.co.uk.
Lacey Wildd
Lacey Wildd / „Twitter“ nuotr.

Natūrali 45-erių Lacey Wildd krūtinė tebuvo 32AA dydžio, tačiau plastikos chirurgų dėka ji šiuo metu turi LLL dydžio biustą – kiekviena jos krūtis sveria po 9,5 kg. Tačiau realybės šou „My Strange Addiction“ žvaigždė nenori paklusti gydytojų rekomendacijoms ir vaikų maldavimams bei svajoja apie QQQ dydį – didžiausią pasaulyje. Tokio dydžio krūtys svertų maždaug tiek, kiek dvi automobilio padangos.

TLC televizijoje buvo parodyta, kaip vienas plastikos chirurgas atsisakė dar labiau didinti moters krūtinę ir įspėjo, kad tai gali visiškai sugadinti jos krūtis ir rimtai pakenkti sveikatai. Lacey Wildd tokie įspėjimai nė motais ir ji yra pasiryžusi susirasti chirurgą, kuris sutiks jai padaryti tokią operaciją nepaisydamas rizikos.

„Aš didžiuojuosi būdama pastikinė“, – tvirtina moteris, kuri be 12-os krūtų didinimo operacijų dar yra pasidariusi apie 18 kitų plastinių operacijų. Lacey Wildd didžiuodamasi sako, kad savo kūnui susikurti išleido apie ketvirtį milijono JAV dolerių.

„Aš esu apsėsta ne vien krūtų, esu apsėsta visos savo išvaizdos. Aš ieškau tobulo kūno“, – sako ji, tačiau pripažįsta, kad būtent krūtys reguliuoja jos gyvenimą.

„Twitter“ nuotr./Lacey Wildd
„Twitter“ nuotr./Lacey Wildd

Tokia motinos išvaizda nėra patenkinti jos vaikai. Štai Lacey dukra Jenaveve gėdijasi viešumoje rodytis su mama, nes visi į ją spokso. „Jie šlykštūs“, – tiesiai šviesiai apie mamos krūtinę sako Jenaveve. Lacey sūnus Silas įsitikinęs, kad mamai plastinių operacijų jau gana – jį ištiko šokas kai sužinojo, kad mama nori dar labiau pasididinti krūtis.

„Manau, tau reikėtų šiek tiek sustoti ir pagalvoti apie savo veiksmų pasekmes. Jeigu dar kartą pasidarysi operaciją, aš labai ant tavęs supyksiu“, – televizijos laidoje mamai pasakė Silas.

„Twitter“ nuotr./Lacey Wildd
„Twitter“ nuotr./Lacey Wildd

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius