Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštadienį – R.Williamso ir aktorės A.Field vestuvės!

Britų popmuzikos žvaigždė Robbie Williamsas savaitgalį saloje prie Kalifornijos krantų ves draugę Aydą Field, penktadienį pranešė britų žiniasklaida.
Ayda Field ir Robbie Williamsas
Ayda Field ir Robbie Williamsas / „Scanpix“ nuotr.

36 metų dainininkas, kuris neseniai vėl prisidėjo prie britų vaikinų grupės „Take That“, su 31 metų JAV aktore susituoks per jaukią ceremoniją šeštadienį, nurodė britų bulvarinis dienraštis „The Sun“.

Pasak leidinio, pora kruopščiai slėpė vestuvių datą ir tik praėjusią savaitę apie būsimas sutuoktuves pranešė artimiesiems ir draugams.

Ceremonija įvyks Santa Katalinos saloje, esančioje už 32 km nuo Los Andželo pakrantės. Vienas porai artimas šaltinis dienraščiui „The Sun“ sakė: „Robbie ir Ayda jau ilgai labai įsimylėję vienas kitą. Jie visą laiką būna drauge ir yra praktiškai neišskiriami.“

„Jie norėjo, kad svečių sąrašas būtų kiek įmanoma trumpesnis ir tik tiems laimingiesiems, kurie buvo pakviesti, atskleidė kai kurias ceremonijos detales“, – sakė jis.

R.Williamsas 1995 metais pasitraukė iš vaikinų grupės „Take That“, kuri praėjusio amžiaus dešimtajame dešimtmetyje dominavo britų popmuzikos scenoje, ir pradėjo sėkmingą solinę karjerą. Tuo laikotarpiu jis buvo užmezgęs ne vieną romaną su garsiomis atlikėjomis ir Holivudo aktorėmis.

Susipažinęs su A.Field 2006-aisiais audringu gyvenimo būdu garsėjęs R.Williamsas nurimo ir pernai lapkritį jai pasipiršo, tiesa, kiek neįprastai – tiesioginėje australų radijo laidoje. Kaip pranešė „The Sun“, vestuvių ceremonijos svečiams nurodyta šeštadienį anksti ryte susirinkti nedideliame uoste, iš ten jie bus nuplukdyti į salą.

R.Williamsas susituoks nepraėjus nė mėnesiui, kai buvo pranešta, kad jis grįžta į „Take That“ ir grupė slapta įrašinėja naują albumą, pasirodysiantį lapkritį.

Tai jau ne pirmas kartas, kai britų bulvarinė žiniasklaida paskelbė tariamą R.Williamso „vedybų datą“. Dienraštis „Daily Star“ anksčiau buvo pranešęs, kad hito „Angels“ atlikėjas ketina vesti Valentino dieną, vasario 14-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius