-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Shakira gelbsti pasaulio ekonomiką apsipirkdama

Kiekvienas pasaulį gelbsti savais būdais. Pavyzdžiui, seksualioji atlikėja Shakira mano padedanti pasaulio ekonomikai apsipirkdama.
Shakira
Shakira / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Gausybės hitų atlikėja prisipažino žurnalistams anksčiau jautusi kaltę dėl to, kad pernelyg daug išlaidauja, nes yra katalikė. Tačiau ji nurimo supratusi, kad pomėgis apsipirkti naudingas.

„Man patinka mėgautis tokiais dalykais, kuriais džiaugiasi bet kuri paprasta mergina. Aš bėgioju parke, žiūriu prastus filmus, – britų žurnalui „You“ sakė Shakira. – Anksčiau jaučiausi kalta – juk esu katalikė. Dabar supratau, kad apsipirkimas verčia pasaulį suktis. Pasaulyje, kuriame nėra vartotojų, akimirksniu subjurtų ekonomika.“

32-ejų iš Kolumbijos kilusi dainininkė interviu metu paneigė kalbas, neva nusigręžė nuo savo tėvynės. „Tai visiška netiesa. Nuolat vykstu į Kolumbiją“ , – tikino šiuo metu Majamyje gyvenanti Shakira.

Ji pridūrė suprantanti, kad tokioje šalyje kaip Kolumbija žmonės, gimę skurdo sąlygomis, taip ir miršta. „Mačiau, kiek vaikų verbuojami į policiją, kariuomenę ir narkotikų platinimą. Jie nėra saugūs mokyklose. Supratau, kad galiu padėti, tai ir darau. Joks vaikas nesvajoja užaugęs būti narkotikų prekeivis“, – niūroką tėvynės paveikslą piešė dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius