Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Shakira nori, kad žurnalistai paliktų jos sūnų ramybėje

Kolumbijos popmuzikos žvaigždė Shakira nori, kad žurnalistai paliktų jos ir ispanų futbolininko Gerard'o Pique beveik dvejų metukų sūnų ramybėje.
Shakira su sūnumi Milanu
Shakira su sūnumi Milanu / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vos kelios dienos po gimimo 2013 metų sausio 22-ąją mažojo Milano, miegančio Gerard'ui Pique ant rankų, nuotrauką dainininkė paskelbė „Unicef“ interneto svetainėje, drauge su prašymu žmonėms aukoti šiai Jungtinių Tautų (JT) vaikų agentūrai.

Daugelio „Grammy“ savininkė, kuri dabar laukiasi antro vaiko, socialinėje žiniasklaidoje pasidalijo ir kitomis pirmagimio Milano nuotraukomis, bet pastarosiomis savaitėmis atsisakydavo fotografuotis su sūnumi.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Gerardas Pique su sūnumi Milanu
AFP/„Scanpix“ nuotr./Gerardas Pique su sūnumi Milanu

„Man patiko dalytis su gerbėjais ir žmonėmis, kurie visuomet mus rėmė, buvimo tėvais patirtimi ir pirmaisiais mano sūnaus gyvenimo mėnesiais“, – sakė Shakira ispanų dienraščiui ABC.

„Bet dabar, kai Milanas auga ir nebėra kūdikis, man labiau patiktų, jei spauda nekreiptų į jį tokio didelio dėmesio. Man patiktų, kad jis džiaugtųsi normalia vaikyste, kiek tai įmanoma“, – sakė ji.

37 metų Shakira ir 27 metų Gerard'as Pique susipažino per 2010-ųjų pasaulio futbolo čempionatą Pietų Afrikos Respublikoje, o viešai apie savo santykius prabilo 2011 metų pradžioje.

„Milanas dar nesupranta, kad Gerard'as ir aš esame garsūs. Jis atpažįsta mus per televiziją ir reklamose, rodo ir sako „Mama! Tėtis!“, bet nežino, kad kiti vaikai nemato savo tėvų atvaizdo ant kokios nors žaislų dėžės“, – sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius