Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Shakira gerbėjams parodė naują trumpų plaukų šukuoseną

Šią savaitę garsi dainininkė kolumbietė Shakira gerbėjams parodė naują savo šukuoseną. Antradienį stilistą aplankiusi atlikėja nusikirpo ilgus plaukus ir pasiliko trumpą tiesių plaukų šukuoseną.
Naujoji Shakiros šukuosena
Naujoji Shakiros šukuosena / „Twitter“ nuotr.
Temos: 2 Šukuosena Shakira

Kaip pranešė Gossipcenter.com, savo naujo kirpimo nuotrauką Shakira įkėlė į socialinį tinklą „Twitter“. „Prieš keturias valandas apsikirpau ir atsinaujinau!“ – prie nuotraukos parašė ji.

Pasikeisti 34-erių Shakira nutarė atostogų Barselonoje metu. Šaltinių teigimu, dainininkė praleido šešias valandas „Jordi Ripoll“ grožio salone, kuris duris atvėrė specialiai atlikėjos vizitui. Iškart po to, kai pasigražino, Shakira nukeliavo į savo mylimojo futbolininko Gerard‘o Pique namus.

Žavioji kolumbietė dainininkė ir mėlynakis 24-erių „Barcelonos“ futbolo klubo gynėjas susitikinėti pradėjo šių metų vasarį. Sportininkas turi kontraktą su drabužių tinklu „Mango“ ir yra naujos vyrų linijos H.E. veidas.

Šių metų pradžioje Shakira ir jos buvęs mylimasis Antonio de la Rua pranešė besiskiriantys po 11 metų, praleistų kartu. Kaip rašė viešame laiške, Shakira ir A.de la Rua, kuris taip pat yra jos agentas, ir toliau dirbs kartu, o skyrybas pavadino laikinomis. Dainininkės buvęs mylimasis yra buvusio Argentinos prezidento Fernando de la Rua sūnus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius