Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Shakira su mylimuoju išsiskyrė po 11 metų draugystės

Populiari dainininkė Shakira ir jos mylimasis Antonio de la Rua išsiskyrė po 11-os metų, praleistų kartu. Šią žinią pora pati pranešė ispanų kalba leidžiamam laikraščiui „El Pais“.
Shakira ir Antonio de la Rua
Shakira ir Antonio de la Rua. / „Scanpix“ nuotr.

Kaip rašoma Huffingtonpost.com išverstame laiške, Shakira ir A.de la Rua, kuris taip pat yra jos agentas, ir toliau dirbs kartu, o skyrybas vadina laikinomis. Dainininkės ilgametis mylimasis yra buvusio Argentinos prezidento Fernando de la Rua sūnus.

2009-ųjų spalį Shakira žurnalui „Rolling Stone“ sakė: „Mano kūnas jaučia, noriu pagimdyti kūdikį, turėti didžiulį pilvą“. Tiesa, su A. de la Rua popdainininkė vaiko taip ir nesusilaukė.

Shakiros laiškas, kuriame pranešama apie skyrybas:

Brangūs draugai,

Per beveik 11 metų, praleistų kartu, mes vienas kitą nuoširdžiai mylėjome, rūpinomės ir palaikėme. Tai buvo nuostabūs mūsų gyvenimo metai. Dėl meilės ir pagarbos, kurią jaučiame vienas kitam, buvome išskirtinė pora ir partneriai.

Tiesa, nuo 2010-ųjų rugpjūčio abu priėmėme sprendimą kurį laiką nebetęsti romantinių santykių. Visą tą laiką iki pat dabar tęsiame darbą kartu, vis dar esame artimi ir saugojome šią žinią. Vertiname šį laikotarpį atskirai kaip laikiną, jo metu augsime kaip asmenybės ir tęsime bendradarbiavimą kaip profesionalai ir verslo partneriai.

Antonio ir toliau atstovaus mano verslo ir karjeros interesams, kaip tai darė ir anksčiau. Mūsų draugystė ir vienas kito supratimas yra tvirtas ir nesugriaunamas. Norime įspėti, kad daugiau pasisakymų ar interviu šia tema nebus. Dėkojame už supratingumą šiuo jautriu mums laiku.

Shakira ir Antonio

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius