Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Simona Milinytė Vasario 16-ąją šventė iškilmingame priėmime Los Andžele: „Pasiilgau namų“

JAV gyvenanti atlikėja Simona Milinytė Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo šimtmečio atšvęsti gimtinėje galimybės neturėjo, tačiau Vasario 16-ąją paminėjo iškilmingame priėmime už Atlanto. Atlikėja dalyvavo Los Andžele vykusioje vakarienėje, kurią suorganizavo Lietuvos generalinis konsulatas Los Andžele ir lietuvių bendruomenė.
Simona Milinytė
Simona Milinytė / Asmeninio albumo nuotr.

„Lietuvoje vyko daugybė gražių Vasario 16-osios švenčių ir renginių. Man Lietuvos neprikausomybė reiškia daug, todėl gan liūdna, kad neturėjau galimybės grįžti ir visų aplankyti bei Vasario 16-ąja atšvęsti Lietuvoje. Tačiau nelikau nepaminėjusi atkurtos Lietuvos 100-mečio – buvau pakviesta dalyvauti iškilmingame vakare Los Andžele. Esu be galo dėkinga organizatoriams už šį iškilmingą vakarą“, – džiaugėsi S.Milinytė.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė
Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė

S.Milinytė teigė, kad vakarienės metu norėjo atrodyti nepriekaištingai, todėl suknelės teko ieškoti pakankamai ilgai.

Black tie renginiai yra tikrai iškilmingi, o ši vakarienė vyko itin prabangiame „The Millennium Biltmore“ viešbutyje. Po kelių savaičių ieškojimo radau tobulą suknelę šiai progai. Raudoną, mano amžiui tinkama suknelę suderinau su balta rankine ir aukštakulniais. Raudona yra jėgos, tvirtybės ir aistros spalva. Ši spalva labai išryškinama ir mūsų trispalvėje, todėl pamačiusi šią suknelę supratau, kad ji yra ta, kurią noriu vilkėti renginyje“, – sakė S.Milinytė.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė
Asmeninio albumo nuotr./Simona Milinytė

S.Milinytė džiaugėsi, kad buvo nepaprastai smagu atšvęsti nepriklausomos Lietuvos 100-metį su būriu garbingų Lietuvios žmonių, sportininkų, meno ir verslo atstovų.

„Labai esu sužavėta ir generalinio konsulo Los Andžele Dariaus Gaidžio kalba, pasiruošimu ir konsulato organizuotumu ruošiant Lietuvos Nepriklausomybės šimtmečio paminėjimą. Esu nepaprastai dėkinga už pakvietimą į šį nuostabų renginį. Šio vakaro negalėsiu pamiršti dar ilgai.

Nors ir esu toli, myliu Lietuvą visa širdimi. Labai pasiilgau artimųjų, namų, Lietuvos vietovių. Todėl išgirsti Lietuvių kalbą, bendrauti su Lietuvos žmonėmis, bei klausytis Lietuviškų dainų ir himno – man reiškia labai daug. Su Lietuvos Nepriklausomybės šimtmečiu, Lietuva!“, – sveikino S.Milinytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius