Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Simpsonuose“ išjuokta Carla Bruni-Sarkozy (video)

Prancūzijos pirmoji ponia Carla Bruni-Sarkozy pasirodė viename animacinio serialo „Simpsonai“ epizodų, tik kažin ar buvęs modelis apsidžiaugė savo vaidmeniu. Ji pašiepiama ir rodoma kaip fatališka moteris, ištroškusi sekso.
Pirmoji Prancūzijos pora „Simpsonuose“
Pirmoji Prancūzijos pora „Simpsonuose“ / Kadras iš filmuko

Prancūzijos prezidento Nicolas Sarkozy žmona ir jis pats tapo serijos, pavadintos „Ir velnias dėvi Nada“ (angl. „The Devil Wears Nada“) personažais.

AFP/Scanpix nuotr./Pirmoji Prancūzijos pora Nicolas Sarkozy ir Carla BruniSarkozy
Nicolas Sarkozy ir Carla Bruni-Sarkozy

Animaciniame filmuke C.Bruni-Sarkozy vaizduojama kaip rūkanti viliokė. Ji flirtuoja su Houmerio Simpsono kolega Karlu, kai jie vieši Paryžiuje. Pirmoji ponia neslėpdama pareiškia, kad nori „meilės čia ir dabar“. Tačiau Houmeris įspėja bičiulį, kad tai prezidento žmona. „Žinai, kas yra moteris, su kuria žaidi „paslėpk batoną“? Tai pirmoji Prancūzijos dama Carla Bruni!“ – išpyškina Simpsonas, o tam, kad kolegą įtikintų, dar paskambina į vietos prezidentūrą.

Pašmaikštaujama ir iš paties Prancūzijos prezidento, kuris telefonu atsiliepia sakydamas: „You're getting cosy with Sarkozy“ (liet. „Draugiškai kalbate su Sarkozy“).

Ištrauka iš „Simpsonų“:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius