Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Singapūro grožio karalienė atsisakė titulo kilus skandalui dėl apatinių baltinių

Singapūro grožio karalienė „Miss Singapore World“ atsisakė savo titulo, kai buvo paviešinta, jog mergina vogė kredito korteles ir jomis atsiskaitydavo už įsigytus puošnius apatinius baltinius.
Ris Low
Ris Low / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Singapūras

Pasipiktinusi visuomenė pareikalavo, kad iš Ris Low būtų atimta šiemet pelnyta karūna, kai vietos žiniasklaida pranešė, jog vienoje medicinos klinikoje dirbdama gražuolė pernai pavogė septynias kredito korteles ir išleido apie 8 tūkst. Singapūro dolerių (13,3 tūkst. litų) įvairiems pirkiniams, tarp jų – auksinėms apykojėms ir mobiliesiems telefonams.

Grožio konkursų organizatoriai „ERM World Marketing“ nurodė, kad R.Low antradienį savo noru atsisakė titulo. Ji neatstovaus Singapūrui konkurso „Mis pasaulis“ („Miss World“) finale, kuris gruodį vyks Pietų Afrikos Respublikoje, tačiau dar nenuspręsta, kas ją pakeis.

R.Low taip pat buvo kritikuojama dėl menkų anglų kalbos žinių, mat neseniai viename vaizdo reportaže ji netaisyklingai ištarė žodį „bikini“. Tačiau kai kurie daugiataučio Singapūro internautai stojo jos ginti, pabrėždami gražuolės nacionalinį charakterį.

„Jeigu būtų surengtas šalių grožio konkursas, kaip, jūsų nuomone, Singapūrui sektųsi pasaulio scenoje? Estetiškai atrodome gal ir neblogai, tačiau mūsų asmenybė – labai bjauri“, – interneto komentatorius Solofigure09 rašė dienraščio „Straits Times“ tinklalapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius