Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Širdies draugo nerandanti gražuolė Bar Refaeli: „Kas su manimi blogai?“

Viena gražiausių pasaulio moterų, modelis Bar Refaeli (28) guodžiasi draugams, kad negali susirasti antrosios pusės ir niekas jos nekviečia į pasimatymus, rašo Foxnews.com.
Bar Refaeli
Bar Refaeli / „Scanpix“ nuotr.

„Aš nesuprantu, kodėl taip yra. Su manimi viskas kaip ir gerai, esu išvaizdi, mėgstu linksmintis ir nesu nuoboda. Mielai laiką leidžiu namuose, mėgstu žiūrėti filmus, mėgautis maistu... Kas su manimi yra blogai? Kodėl aš vis dar vieniša?“, – duodama interviu Izraelio laikraščiui „Yedioth Ahronoth“ stebėjosi šviesiaplaukė gražuolė.

Ko ieško Bar vyruose? „Aš noriu surasti rimtą žmogų, su kuriuo galėčiau kurti namus ir šeimą. Noriu žmogaus, kuris yra kilęs iš mylinčios ir geros šeimos bei vertina tokias pat vertybes, kurias man įdiegė mano tėvai“, – kalbėjo B.Refaeli.

Iš Izraelio kilęs modelis yra draugavęs su aktoriumi Leonardo DiCaprio. Bar prisipažino, kad išsiskyrimas su Leonardu jai buvo sunkus ir skaudus, o ypač, kai pamatė buvusio mylimojo ir Blake Lively nuotraukas.   

„Man suspaudė širdį ir pradėjau nesustodama verkti. Niekas nežinojo, kad pamačiusi tas nuotraukas tiesiog grįžau į savo kambarį ir pradėjau raudoti. Negalėjau nustoti verkusi“, – prisiminimais apie skaudų išsiskyrimą dalijosi Bar.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius