Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skandalingiems įvykiams Lietuvoje – milijonus peržiūrų renkančios „YouTube“ žvaigždės dėmesys

Lietuvoje nuskambėjusi garsioji byla, kurioje minimos Laimutės Stankūnaitės, Drąsiaus Kedžio, Neringos Venckienės ir kitų žmonių pavardės, dėmesio sulaukė ir užsienyje. Daugiau nei prieš metus ją aptarti savo kanale internautai paprašė populiarios vaizdo įrašų platformos „YouTube“ žvaigždės Philipo DeFranco.
Kadrai iš Philipo DeFranco vaizdo įrašo
Kadrai iš Philipo DeFranco vaizdo įrašo / Youtube.com
Temos: 2 Neringa YouTube

Milijonus peržiūrų savo vaizdo įrašais renkantis P.DeFranco, kurio turinį prenumeruoja 6,4 mln. internautų, prieš daugiau nei metus buvo priverstas pasidomėti, kodėl tuo metu JAV televizijoje mirgėjo N.Venckienės sūnaus K.Venckaus veidas.

Prieš pradedamas kalbėti apie Lietuvoje gerai žinomą bylą, amerikietis teigė, kad tai – „daugiausiai prašymų aptarti sulaukusi istorija, pasakojanti apie Lietuvą, konspiracijos teorijas ir slapstymus“.

Remdamasis anglų kalba parašytais lietuviškais ir užsienietiškais straipsniais, P.DeFranco pasakojimą pradėjo nuo D.Kedžio kreipimosi į policiją po to, kai dukra jam prasitarė, kad jos mamos namuose „vyrai ją laižė“.

Kadangi amerikietis negalėjo ir net nebandė teisingai ištarti visų šioje istorijoje minimų veikėjų pavardžių, nes jei ir būtų bandęs, vis tiek, kaip pats sakė, būtų padaręs klaidų, visus juos P.DeFranco identifikavo parodydamas nuotraukas ir pirmuosius vardo ir pavardės inicialus.

Youtube.com/Kadrai iš Philipo DeFranco vaizdo įrašo
Youtube.com/Kadrai iš Philipo DeFranco vaizdo įrašo

Amerikietis taip pat papasakojo apie visus su šia byla susijusius nužudytuosius, su savo žiūrovais iš viso pasaulio pasidalijo vaizdo įrašų ištraukomis iš mergaitės pasakojimo, mitingo prie N.Venckienės namų, parodė kaip mergaitė iš jų išnešama ant pareigūnų rankų, siekiant ją perduoti teisėtai globėjai L.Stankūnaitei.

Galiausiai P.DeFranco užsimena apie N.Venckienės pabėgimą į JAV, jos sūnų ir jo peticiją.

Beveik 1,4 mln. kartų peržiūrėtą vaizdo įrašą, kuriame aptariama Lietuvoje nuskambėjusi pedofilijos byla, galite pamatyti čia:

VIDEO: INSANE! Rhode Island Porn Ransom, Lithuanian Murder Conspiracy Explained, and More...

Komentarų skiltyje su Lietuvoje vykusiais įvykiais susipažinę internautai iš viso pasaulio teigė, kad ši byla turėtų virsti filmu.

„Lietuviška istorija skamba kaip naujas „Netflix“ serialas... O, Dieve“, – rašė vienas.

„Mintimis esu su ta mergaite (...). Tikiuosi, kad kaltinimai neteisingi, tačiau kai naudojamas terminas „paslaptinga mirtis“, dažniausiai yra priešingai“, – teigė kitas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius