Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skandalingoji realybės šou žvaigždutė Snooki susilaukė pirmagimio

JAV realybės šou „Jersey Shore“ žvaigždė Snooki susilaukė pirmagimio – sekmadienį jai gimė sūnus.
Snooki
Snooki / „Scanpix“ nuotr.
„Scanpix“ nuotr./Snooki su sužadėtiniu Jionni LaValle
„Scanpix“ nuotr./Snooki su sužadėtiniu Jionni LaValle

24-erių skandalistė, kurios tikrasis vardas – Nicole Polizzi, kūdikio susilaukė su sužadėtiniu Jionni LaValle. Berniukui pora išrinko Lorenzo vardą.

„Lorenzo Dominicas LaValle išvydo šį pasaulį. Nicole, Jionni ir Enzo jaučiasi puikiai“, – tokią žinią išplatino Snooki atstovas spaudai.

Pranešama, kad Snooki į ligoninę Naujajame Džersyje išvyko vėlyvą šeštadienio vakarą, mažylis gimė sekmadienį ryte. Vėliau ir pati skandalingoji vakarėlių liūtė nauja patirtimi pasidalijo su gerbėjais socialiniame tinkle „Twitter“: „Aš taip įsimylėjau savo sūnų Lorenzo Dominicą. Susilaukiau sveiko savo mažojo vyruko praėjusį vakarą. Jis mano pasaulis! Būti mama yra nuostabus jausmas. Jionni yra toks mielas tėtis.“

Audringu gyvenimo būdu garsėjanti Snooki prisipažino, kad nėštumas privertė permąstyti daugybę dalykų. „Dabar mano prioritetai visai kitokie. Man visai neįdomu, ką kiti apie mane galvoja. Svarbiausia, kad aš pati žinau, jog tiek aš, tiek Jionni esame pasiruošę tėvystei“, – pastojusi pasakojo mergina.

Apie tai, kad greitai taps tėvais, pora sužinojo netrukus po Naujųjų. „Pirma mintis, kuri atėjo į galvą sužinojus apie nėštumą, buvo „š***s, juk aš gėriau!“ Labai dėl to nerimavau. Juk buvo Naujieji, šventėme Las Vegase“, – pasakojo Snooki.

Su J.LaValle Snooki susitikinėja nuo 2010-ųjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius