-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skerdikas išeis į laisvę?

Jorkšyro skerdiku pramintas Peteris Sutcliffe`as artimiausiu metu gali išeiti į laisvę. Jį gydantys psichiatrai nusprendė, jog vyras priklauso „žemos rizikos“ grupei, rašo „The Sun“.
Kirvis, peilis
Kirvis, peilis / Photos.com nuotr.

Trylika moterų nužudęs ir dar 13 planavęs nužudyti maniakas, kalintis aukščiausio saugumo psichiatrijos ligoninėje Brodmure, pasak gydytojų, nebekelia pavojaus.

Šis sprendimas šokiravo visus bylą tyrusius policijos pareigūnus. Pasak vieno iš jų, išgyvenusios aukos tikriausiai yra daugiau nei šokiruotos tokios galimybės, nes niekas nesitikėjo, kad maniakas kada nors išvys laisvę.

„Jis nužudė 13 žmonių ir kėsinosi nužudyti dar septynis. Jei tai negarantuoja gyvenimo iki gyvos galvos už grotų, tuomet nežinau, kas gali tai užtikrinti“, – piktinosi jau į pensiją išėjęs detektyvas Chrisas Greggas.

Remiantis psichiatrijos klinikos šaltiniais, gydytojai ketina palaikyti vyro prašymą išleisti iš ligoninės. Jei prašymas bus patenkintas, jis bus perkeltas į vidutinio saugumo įstaigą, vadinasi, jam bus suteikta kur kas didesnė laisvė. Jam netgi bus leista išeiti į gatvę ir pradėti grįžimo į visuomenę procesą.

Buvęs vilkiko vairuotojas aštuntame praėjusio amžiaus dešimtmetyje 5 metus siautėjo gatvėse. Jo aukomis tapo daugiausia prostitutės. Moteris jis žudė kirviu, užaštrintu atsuktuvu ir peiliu.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius