Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skiriasi tobuliausia įžymybių pora laikyti Heidi Klum ir Sealas

Vokiečių supermodelis Heidi Klum ir popmuzikos atlikėjas Sealas po šešerių santuokos metų nusprendė pasukti skirtingais keliais.
Heidi Klum ir Sealas
Heidi Klum ir Sealas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Portalas tmz.com praneša, kad pora kitą savaitę planuoja užpildyti skyrybų prašymus. Teigiama, kad 38 metų H.Klum pagrindine skyrybų priežastimi įvardijo jųdviejų  „nesuderinamus skirtumus“.

Tokie pranešimai šokiravo poros gerbėjus. Heidi ir 48 metų Sealas nuolat viešumoje rodėsi kartu, deklaravo meilę vienas kitam ir publikavo šeimynines nuotraukas su savo keturiais vaikais.

H.Klum ir iš Didžiosios Britanijos kilęs Sealas kartu viešumoje paskutinį kartą užfiksuoti gruodžio 27 dieną. Tą dieną H.Klum socialiniame tinklalapyje „Twitter“ patalpino savo ir Sealo nuotrauką. Laiminga pora fotografijoje šypsojosi Kolorado valstijoje esančių Aspeno kalnų fone.

Heidi ir Sealo bendro gyvenimo akimirkas galite išvysti čia.

Heidi ir Sealas susipažino 2004 metais. Tuo metu Heidi nuo Italijos verslininko Flavio Briatore laukėsi dukrelės Leni, kurią Sealas vėliau įsivaikino.

Sealas Heidi pasipiršo 2004 metų gruodžio 23 dieną Britų Kolumbijoje. Pora susituokė 2005 metų gegužę Meksikos paplūdimyje. Manekenė ir dainininkas augina keturis vaikus: septynmetę Leni, šešerių metų Henry, penkiametį Johan ir dvimetę Lou.

Sutuoktiniai buvo pagarsėję savo papročiu kasmet atnaujinti santuokos įžadus prabangios ceremonijos metu.

„Kiekvienais metais aš ir Heidi susituokiame iš naujo. Vyksta didelis vakarėlis, bet maždaug po valandos mes iš jo išvykstame į privatų paplūdimį. Mes sėdime ten su savo vaikais ir sakome vienas kitam priesaikos žodžius, iki kol nusileidžia saulė. Tai mums labai ypatingas momentas“, – 2010 metais apie santuokos įžadų atnaujinimą kalbėjo Sealas.

Pastaruoju metu Sealas ir Heidi viešumoje rodėsi atskirai: H.Klum viena atvyko į praėjusį sekmadienį vykusią „Auksinių gaublių“ ceremoniją, o Sealas penktadienį buvo vienas užfiksuotas Los Andželo oro uoste.

Pranešama, jog norėdami pasidalinti turtą sutuoktiniai gali užtrukti itin ilgai. Pasak žurnalo „Forbes“, pernai H.Klum turtas buvo vertinamas maždaug 20 milijonų JAV dolerių. Sealo turto dydis kol kas nėra žinomas.

Heidi anksčiau buvo ištekėjusi už stilisto Rico Pipino 1997metais. 2002 metais pora išsiskyrė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius