Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Škotijoje nušautas filmo „Traukinių žymėjimas“ aktorius Bradley Welshas

Jungtinės Karalystės spaudos asociacijos agentūra pranešė, kad Škotijoje nušautas buvęs boksininkas ir aktorius Bradley Welshas (42 m.). Agentūros teigimu, filme „Traukinių žymėjimas 2“ vaidinęs aktorius buvo pašautas trečiadienio vakarą Edinburge.
Įvykio vieta, kurioje buvo nušautas Bradley Welshas
Įvykio vieta, kurioje buvo nušautas Bradley Welshas / „Scanpix“/„Picture-Alliance“ nuotr.
Temos: 2 Nusikaltimas Mirtis

Policija praneša, kad skambutį apie nelaimę gavo apie 8-ą valandą vakaro vietos laiku. Nuvykę į įvykio vietą sunkiai sužeistą aktorių rado dar gyvą, bet pagalbos suteikti jam jau nespėta, aktorius iškart mirė. „Jo mirtis laikoma smurtine, todėl dabar vyksta tyrimas“, – CNN patvirtino policija.

Moteris, nenorėjusi atskleisti savo vardo, pasakojo šūvį išgirdusi namie: „Buvau virtuvėje ir išgirdau šūvį, tada greitai nubėgau pas vaikiną ir paklausiau, kas tai buvo, nes tas garsas buvo šiek tiek keistas. Labai greitai pasirodė ir gausus būrys policijos.“

B.Welshas vaidino kartu su tokiais aktoriais kaip Ewanas McGregoras, Ewenas Bremneris ir Jonny Lee Milleris. Aktorius taip pat pasirodė populiariame televizijos seriale „Danny Dyer's Deadliest Men“.

Buvęs britų bokso čempionas Edinburge dalyvavo įvairiuose labdaros projektuose. Vienas tokių buvo skirtas padėti jaunuoliams, kurie linkę į nusikaltimus. B.Welshas bandė jiems pagelbėti savo nuosavame sporto klube, kuris daugiausia buvo pritaikytas boksininkams.

„Ačiū, kad padarei mane geresniu žmogumi ir padėjai man pažvelgti į pasaulį malonesniu ir protingesniu būdu“,– „Twitter“ rašė aktoriaus draugas ir novelės, pagal kurią buvo pastatytas filmas, autorius Irvine'as Welshas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius