Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skyrėsi, bet neišsiskyrė: iššūkius santykiuose įveikusios garsios poros

Ne paslaptis, kad Jennifer Lopez ir Benas Affleckas atnaujino romaną, nutrūkusį beveik prieš 17 metų. Paparacai medžioja kiekvieną poros žingsnį. Ne būtinai bendrą, bet įrodantį, jog dainininkė ir aktorius tuo pat metu lankosi tose pačiose vietose. Šaltiniai teigia, jog Bennifer – taip vadinama ši pora – jau galvoja ir apie rimtesnius santykius. Džiugu, kad po šitiek atskirai praleistų metų, santuokų ir vaikų juodu sugrįžo vienas pas kitą. Tačiau tokių porų užsienio pramogų pasaulyje yra ir daugiau.
Rose Leslie ir Kitas Harringtonas, Justinas Timberlake'as ir Jessica Biel, princas Williamas ir hercogienė Catherine
Rose Leslie ir Kitas Harringtonas, Justinas Timberlake'as ir Jessica Biel, princas Williamas ir hercogienė Catherine / Vida Press nuotr.

Justinas ir Hailey Bieberiai

Šiuo metu laimingu vedybiniu gyvenimu besimėgaujanti pora prieš prisiekdama amžiną meilę taip pat buvo pasukusi skirtingais keliais. Jaunuolių santykiai buvo pakrypę net tokia linkme, kad buvo laikotarpis, kai Hailey ir Justinas negalėjo būti viename kambaryje, rašo „Mirror“.

„Užgeso nebūtų tinkamas žodis tam apibūdinti. Tai labiau priminė dramatišką nesusikalbėjimą. Buvo laikotarpis, kai man įėjus į kambarį jis išeidavo“, – apie 2016 m. nutrūkusią draugystę praėjus trejiems metams kalbėjo Hailey Bieber.

Kol buvo atskirai, Justinas spėjo padraugauti su Sofia Richie, atnaujinti romaną su Selena Gomez. Bet šios merginos, pasirodo, neprilygo Hailey ir 2018 m. Justinas ir ji vėl tapo pora. Šįkart ilgam.

2018 m. rugsėjį juodu Niujorko teisme išsiėmė santuokos liudijimą, o 2019 m. iškėlė didžiulę puotą draugams ir artimiesiems.

Pink ir Carey Hartas

Viena tvirčiausių porų Holivude, bet anksčiau ji buvo viena nepastoviausių. Pink ir motokroso lenktynininkas Carey Hartas ne kartą skyrėsi ir taikėsi.

Susipažinę 2001 m., po poros metų jie išsiskyrė, tada 2005 m. susižadėjo. Atlikėja savo mylimajam pasipiršo motokroso trasoje. Po metų Kosta Rikoje juodu iškėlė vestuves.

2008 m. vasarą po mėnesių spekuliacijų Pink pranešė, kad pora išsiskyrė. Vėliau tais pačiais metais Carey Hartas nusifilmavo dainos „So What“ vaizdo klipe, kas vėl pradėjo kalbas apie susitaikiusius mylimuosius.

Galiausiai 2010 m., po vizitų pas santuokos specialistus, Pink ir Carey susitaikė ir susilaukė dviejų vaikų.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Atlikėja Pink su savo vaikais
AFP/„Scanpix“ nuotr./Atlikėja Pink su savo vaikais

Zaynas Malikas ir Gigi Hadid

Zaynas Malikas ir Gigi Hadid dabar augina pirmą savo vaiką, bet šios šeimos galėjo ir nebūti.

Buvęs grupės „One Direction“ narys Zaynas su modeliu Gigi drauge laiką leisti pradėjo 2015-aisiais – nutrūkus ilgametei atlikėjo ir Perrie Edwards sužadėtuvėms.

Atrodė, kad šios poros santykiai stiprėjo, Gigi net nusifilmavo Zayno debiutinio singlo „Pillowtalk“ vaizdo klipe, kartu įsiamžino žurnale „Vogue“, tačiau jųdviejų 2016 m. vasarą įvykusios skyrybos šokiravo tiek Zayno, tiek Gigi gerbėjus.

Ilgai atskirai būti negalėjo, todėl susitaikė, bet po dvejų metų vėl išsiskyrė. Kaip žinome, ir šis išsiskyrimas buvo laikinas, bet dar kartą pora sukti skirtingais keliais nusprendė 2019 m.

Pasirodo, šie du žmonės yra skirti vienas kitam ir kad ir kiek kartų bėgtų, jiems lemta būti drauge. Tai modelis patvirtino 2020 m., vėliau pranešusi dar vieną džiugią žinią – pora laukėsi dukrelės.

Vida Press nuotr./Modelis Gigi Hadid ir atlikėjas Zaynas Malikas
Vida Press nuotr./Modelis Gigi Hadid ir atlikėjas Zaynas Malikas

Rose Leslie ir Kitas Harringtonas

„Sostų karų“ gerbėjai nudžiugo sužinoję, kad seriale porą vaidinę Rose Leslie ir Kitas Harringtonas romantiška draugyste mėgaujasi ir išjungus kameras. Tiesa, pasklidus pirmiesiems gandams, aktoriai santykius slėpė ir jų nekomentavo.

Vėliau paaiškėjo, kad kai filmavosi seriale, jiedu buvo išsiskyrę, bet 2014 m. Rose ir Kitas vėl vadinosi pora.

Po poros metų jie žengė „Olivier“ apdovanojimų raudonu kilimu, taip pasauliui pranešdami, kad jų širdys – užimtos, o 2017 m. dar ir susižadėjo.

Rosie ir Kitas susituokė Škotijoje, o vasarį susilaukė sūnaus.

Justinas Timberlake’as ir Jessica Biel

Viena gražiausių porų – taip vadinami Justino Timberlake’o ir Jessicos Biel santykiai. Tačiau ir jie, prieš gaudami šį titulą, buvo susidūrę su kliūtimis.

2011 m. kovą poros atstovai pranešė, kad hito „Cry Me a River“ atlikėjas ir aktorė nutraukė romaną, bet „liko gerais draugais“.

Atskirai juodu praleido nedaug laiko. Vėl drauge fotografai juos įamžino tų pačių metų vasarą, o žiemą visus nustebino Justino ir Jessicos sužadėtuvės.

Vida Press nuotr./Justinas Timberlake'as ir Jessica Biel
Vida Press nuotr./Justinas Timberlake'as ir Jessica Biel

Princas Williamas ir hercogienė Catherine

Būsimi karalius ir karalienė princas Williamas ir herocogienė Catherine taip pat neišvengė santykių problemų. Pora susipažino ir susitikinėti pradėjo mokydamiesi St. Andrews universitete Škotijoje, bet 2007 m., visų šokui, juodu išsiskyrė.

Tuo metu karališkosios šeimos atstovai atsisakė komentuoti, kodėl Williamas ir Catherine pasuko skirtingais keliais, bet buvo kalbama, jog tam įtakos turėjo didelis žiniasklaidos dėmesys princui ir jo dažni pasilinksminimai.

Žinoma, pora atnaujino santykius ir 2010 m. paskelbė apie sužadėtuves. Po įspūdingų vestuvių Kembridžo hercogams gimė trys sosto paveldėtojai – princas George’as, princesė Charlotte ir princas Louisas.

Tai – tik maža dalis Holivudo ir ne tik garsių porų, kurios, nors ir skyrėsi, suprato, kad geresnių partnerių neras, todėl įveikę visas kliūtis, dabar jie mėgaujasi nuostabiu bendru gyvenimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius