Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Slėptuvėje dainavusi Amelia savo balsu žavėjo tūkstantinę minią Lenkijoje

Prieš porą savaičių internete po visą pasaulį išplito vaizdo įrašas, kuriame ukrainiečių mergaitė Amelia Anisovych dainuoja „Let It Go“ vienoje iš šalies slėptuvių. Vėliau buvo pranešta, kad ji rado saugų prieglobstį Lenkijoje, o neilgai trukus – prieš tūkstantinę žmonių minią atliko Ukrainos himną renginyje „Kartu su Ukraina“, skelbia people.com.
Amelia Anisovych
Amelia Anisovych / Stopkadro nuotr.

Lodzėje esančioje „Atlas“ arenoje A.Anisovych atliko savo šalies himną tūkstančių žmonių akivaizdoje koncerte „Kartu su Ukraina“. Kaip pranešama, koncerto metu buvo renkamos lėšos Lenkijos humanitarinei akcijai (PAH) – organizacijai, teikiančiai pagalbą nukentėjusiems nuo Rusijos invazijos į Ukrainą.

Į šį renginį susirinko tūkstantinė minia, kuri išvydo garsiausius Lenkijos atlikėjus ir jų atliekamus populiariausius kūrinius. Todėl nenuostabu, kodėl dalis susirinkusiųjų jautriai priėmė į sceną žengusią Amelia ir kartu su ją bandė atlikti Ukrainos himną.

Negana to, netrukus buvo galima pamatyti ir magišką vaizdą – dėl išmaniųjų telefonų visa arena nusidažė it žvaigždėmis nuklotas dangus.

Jos pasirodymą galite pamatyti čia:

VIDEO: Ukraine: Girl who sung 'Let it Go' from bunker performs at charity concert in Poland

15min primena, kad 7-erių ukrainietės vaizdo įrašas iš slėptuvės pradėjo plisti prieš dvi savaites.

„Mes jus matome“, – tviteryje parašė I.Menzel. – Mes tikrai, tikrai jus matome.“ Šalia žinutės aktorė pridėjo mėlynos ir geltonos – Ukrainos vėliavos spalvų – širdelės simbolius.

Vaizdo įrašą, kuriame Amelia dainuoja garsųjį 2013 m. „Disney“ kūrinį su tokiais žodžiais kaip „Tegul audra siaučia toliau / Šaltis vis tiek manęs niekada nevargino“, socialiniame tinkle paviešino slėptuvėje taip pat besislepianti Marta Smekhova. Moteris nufilmavo improvizuotą mergaitės pasirodymą ir juo internete pasidalijo gavusi Amelios mamos leidimą, rašo „Deadline“.

„Nuo pirmojo žodžio [slėptuvėje] įsivyravo visiška tyla... Visi atidėjo savo reikalus į šalį ir klausėsi šios mergaitės, kuri tiesiog spinduliavo šviesą, dainos... Net vyrai negalėjo sulaikyti ašarų“, – rašė M.Smekhova apie Amelios atlikimą, kuris buvo palydėtas plojimais.

Šią „Oskarą“ pelniusią dainą I.Menzel įrašė 2013 m. animaciniam filmui „Ledo šalis“, ją sukūrė Kristen Anderson-Lopez ir Robertas Lopezas. Kūrinys tapo tarptautiniu hitu, o vėliau „Disney“ išleido rinkinį „Let it Go: The Complete Set“, kuriame 22 skirtingi atlikėjai šią dainą atliko 41-a kalba.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius