Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šlovė „nužudė“ garsų Lady GaGos ir Kanye Westo duetą

Garsusis reperis Kanye Westas ir sparčiai į populiarumo Olimpą užkopusi Lady GaGa turėjo jau lapkritį pradėti savo bendrą koncertinį turą, pavadintą „Fame Kills“ (liet. šlovė žudo). Tačiau turnė garsūs atlikėjai atšaukė.
Kadras iš turo reklamos
Kadras iš turo reklamos / kanyeuniversecity.com/blog nuotr.

Turo koncertai turėjo vykti Jungtinėse Valstijose visą žiemą, o jų pradžia buvo skelbta lapkričio 10-ąją. K.Westo ir Lady GaGos tandemo pasirodymai buvo vieni laukiamiausių Amerikoje. Anot MTV, renginio organizatoriai „Live Nation“ pranešimą apie atšaukiamą koncertą išplatino nepateikdami jokių tokio netikėto sprendimo priežasčių.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Lady GaGa „Billboard“ apdovanojimuose
Lady GaGa

Nors visiems gerbėjams pinigai bus grąžinti, netikėtas Lady GaGos ir K.Westo bendro projekto posūkis sukėlė nemažai diskusijų šou pasaulyje. Kalbama, kad garsus reperis koncertų galėjo atsisakyti dėl savo gėdingo pasirodymo MTV muzikinių vaizdo klipų apdovanojimuose. Tąsyk jis įsiveržė į sceną išreikšti savo nuomonės dėl geriausio atlikėjos moters klipo apdovanojimo, kuris buvo skirtas Taylor Swift. K.Westo nuomone, laimėti statulėlę turėjusi Beyonce.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kanye Westas
Kanye Westas

Netrukus po incidento reperis prisipažino, kad jam reikia kurį laiką „pailsėti“, tačiau tąsyk apie neįvyksiantį koncertų turą nebuvo nė kalbos. Juolab kad visai neseniai buvo išleista provokuojanti atlikėjų turo reklama. „Mes esame skirtinguose scenos kraštuose ir aš noriu nusigauti ten, kur yra Kanye, kuris ir yra „šlovė“. Jis nori nusigauti pas mane, kur yra namai ir nuolankumas. Visą šou mes kovojame vienas su kitu. Man tai buvo nuostabūs kūrybiniai pojūčiai“, – apie turo „Fame Kills“ šou pasakojo Lady GaGa. Deja, gerbėjai  negalės įvertinti atlikėjų triūso.

Mediatakeout.com rašoma, kad atšaukti turą pageidavo Lady GaGa. Tiesa, nei K.Westo nei jos atstovai turo atšaukimo priežasčių nekomentavo. Dar viena versija ta, jog K.Westas, kuris esą turi problemų su alkoholio vartojimu, nutarė gydytis. Neatmetama galimybė, kad koncertus teko atšaukti ir dėl menko bilietų perkamumo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius