Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Snieguolės ir medžiotojo“ tęsinys – kino kompanija paliko Kristen Stewart, bet atsikratė režisieriaus Ruperto Sanderso

Netrukus prasidės kino juostos „Snieguolė ir medžiotojas“ tęsinio filmavimas, kuriame neabejotinai pasirodys jo žvaigždė aktorė Kristen Stewart. Tačiau kino kompanijos bosai negailestingai išspyrė lauk šio filmo režisierių Rupertą Sandersą.
Kristen Stewart ir Rupertas Sandersas
Kristen Stewart ir Rupertas Sandersas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šis sprendimas nestebina tų, kurie sekė neištikimybės skandalą, į kurį įsivėlė Kristen (22) ir Rupertas (41). Kristen, draugaujanti su aktoriumi Robertu Pattinsonu, ir Rupertas, vedęs dviejų vaikų tėvas, buvo užfiksuoti besibučiuojantys automobilyje šių metų vasarą. Šiam skandalui iškilus į viešumą, abiejų santykiai pakibo ant plauko. Nors Kristen po kurio laiko ir sugebėjo įtikinti Robertą, kad gailisi dėl šio poelgio, Ruperto ir jo žmonos Liberty Ross santykių ateitis vis dar neaiški.

Kadangi jau buvo pranešta, kad filmo „Snieguolė ir medžiotojas“ tęsinys bus, visiems buvo aišku, kad vieno iš šios istorijos dalyvių filmo antrojoje dalyje būti negalės. Kino kompanija apsisprendė ir atsisakė R.Sanderso paslaugų, praneša RadarOnline.com.

Tačiau teigiama, kad režisierius ir taip nebūtų sutikęs režisuoti filmo, kuriame vaidina Kristen. Dar tik išaiškėjus neištikimybės istorijai jo žmona Liberty pareiškė draudžianti jam kada nors ateityje dirbti su K.Stewart, o kadangi Rupertas vis dar stengiasi išsaugoti santuoką, vyras būtų pats atsisakęs šio režisūrinio darbo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius