Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sofios Vergaros sužadėtinis Nickas Loebas pražilo dėl sudėtingo aktorės charakterio

Vis labiau populiarėjant natūraliam grožiui, kolumbiečių aktorė Sofia Vergara nebando slėpti, kad ji – be kosmetikos negalinti gyventi moteris.
Sofia Vergara
Sofia Vergara / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Trečiadienį 41-ąjį gimtadienį atšventusi serialo „Moderni šeima“ (org. „Modern Family“) žvaigždė papuošė naujausią žurnalo „Harper’s Bazaar“ viršelį, jį pamatyti galite paspaudę čia.

Paklausus, ar Holivude nejaučia spaudimo atrodyti nepriekaištingai 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, aktorė atsakė: „Ne. Aš esu lotynų amerikietė, vis tiek stengčiausi būti graži nepaisant nieko. Tai automatiška. Aš palendu po dušu, pasidažau, susišukuoju. Man tai tas pats, kas vyrams kiekvieną dieną skustis. Netikiu natūraliu grožiu. Lūpų dažai juk paryškina tavo veidą! Jeigu nesi Gisele Bundchen arba 19-metė, tada privalai kažką naudoti. Dauguma mano draugių lotynų amerikiečių yra tokios pačios, bet amerikietėms turiu duoti lūpų blizgį ir sakyti: pasidažyk.“

Sofia taip pat juokaudama bandė pateisinti savo aistrą prabangioms „Hermès Birkin“ rankinėms. „Sakau savo sūnui Manolo, kad jeigu kurį mėnesį neturėsiu pinigų jo studijoms, jis turės parduoti mano rankines, – juokavo aktorė. – O savo vadybininko klausiu: ko labiau norėtum? Kad ištisai gerčiau šampaną ir vartočiau narkotikus, ar pirkčiau rankines? Juk jos vertingos. Jas Manolo galės parduoti!“

Kalbėdama apie savo sužadėtinį Nicką Loebą aktorė negailėjo jam gerų žodžių. „Jis labai gražus. Jis aukštas, mėlynų akių, tamsių plaukų. Na, bent anksčiau jie buvo juodi. Dabar jau nemažai plaukų yra žili. Nickas man sako, kad visi žili plaukai jam atsirado dėl manęs“, – juokaudama sakė Sofia.

Interviu žurnalui aktorė teigė nesitikinti, jog kada nors jai teks suvaidinti ryškesnį personažą už ją išgarsinusią Glorią iš serialo „Moderni šeima“. „Nemanau, kad man kada teks geresnis vaidmuo. Tačiau manau – ir mano sūnus bei Nickas su manimi sutinka, – kad aš galėčiau vaidinti pamišusią psichopatę. Aš nejuokauju“, – žurnalui „Harper’s Bazaar“ sakė aktorė.

Sofia Vergara ir Nickas Loebas
Sofia Vergara ir Nickas Loebas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius