Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokiruojanti dokumentika apie H.Hefnerį: reikalavo orgijų 5 naktis per savaitę

Daugiau nei prieš ketverius metus miręs žurnalo „Playboy“ įkūrėjas Hugh Hefneris paliko ne vieną mįslę apie savo gyvenimą, o bene svarbiausia jų apie tai, kas vyko žymiuosiuose vyro namuose. Naujoji dokumentika atskleidė daugiau, nei buvo galima tikėtis – anot ten gyvenusių moterų, vyras jomis manipuliavo, vertė vartoti narkotikus ir dalyvauti žeminančiose orgijose.
Hugh Hefneris su Paris Hiltos. „Playboy“ zuikutės
Hugh Hefneris su Paris Hiltos. „Playboy“ zuikutės / Vida Press nuotr.

„Playboy paslaptys“ – taip vadinasi sausio 24 d. pasirodęs 10 dalių dokumentinis serialas apie tamsiąją Hugh Hefnerio sukurtos imperijos pusę, kurioje pilna narkotikų, seksualinės prievartos ir šiurpą keliančių žaidimų, rašo dailymail.co.uk.

Seriale rodomi išskirtiniai interviu su žmonėmis, kurių tapatybių nuspręsta viešai neatskleisti. Taip pat savo istorijos pusę pateikia buvusios H.Hefnerio merginos Holly Madison, Sondra Theodore bei „zuikučių motina“ praminta PJ Masten.

S.Theodore, kuriai dabar 65-eri, atskleidė, kaip penkias naktis per savaitę dvare vykdavo grupinis seksas, kuris ją „palaužė taip, lyg būtų palaužtas arklys“.

Vida Press nuotr./Hugh Hefneris, Holly Madison, Brid​get Marquardt, Kendra Wilkinson
Vida Press nuotr./Hugh Hefneris, Holly Madison, Brid​get Marquardt, Kendra Wilkinson

Taip pat prabilta ir apie H.Hefnerio draugų elgesį. Teigiama, kad vyras surengdavo vadinamą „Kiaulių naktį“, kurios metu atvesdavo daug, jo manymu, „bjaurių“ prostitučių pasimylėti su jo draugais.

Pasirodo, „Playboy“ naktinių klubų VIP nariai su jomis galėjo daryti, ką nori. O tarp jų buvęs laidų vedėjas Donas Cornelius tariamai laikė dvi „Playboy“ zuikutes įkaitėmis ir vieną iš jų net išprievartavo, skelbiama dokumentikoje.

H.Madison, kuri draugavo su H.Hefneriu aštuonerius metus, taip pat pasakojo, kad imperijos įkūrėjas atsisakydavo naudoti apsaugos priemones sekso metu. O dėl dvare patiriamo streso ir gyvenimo būdo ji ne kartą buvo pagalvojusi apie savižudybę.

Dokumentikoje taip pat pateikiami interviu su 7-ojo dešimtmečio pornografijos žvaigžde Linda Lovelace, kuri išgarsėjo su filmu „Gili gerklė“. Moteris atskleidė šokiruojančių detalių – ji pasakojo, kad ji buvo traktuojama kaip „mėsos gabalas“ ir buvo priversta atlikti oralinį seksą su vokiečių aviganiu, kai tuo metu H.Hefneris ir jo draugai žiūrėjo.

„Scanpix“/AP nuotr./Hugh Hefneris su „Playboy“ zuikutėmis (1986 m.)
„Scanpix“/AP nuotr./Hugh Hefneris su „Playboy“ zuikutėmis (1986 m.)

1953 m. pirmąjį leidinį išleidusiam H.Hefneriui tebuvo 27-eri, tačiau dar tada niekas nenutuokia, koks likimas laukia su šiuo vyru susidūrusių moterų.

Štai pirmojo numerio viršelis, kuriame buvo pavaizduota legendinė aktorė Marilyn Monroe, pardavė 50 tūkst. egzempliorių, o 8-ąjame dešimtmetyje „Playboy“ parduodavo po septynis milijonus egzempliorių per mėnesį. Tuomet atsirado dešimtis to paties pavadinimo klubų, VIP narių ir, žinoma, daug paslapčių.

Nors jis tais metais prisistatė kaip seksualumo ir žodžio laisvės gynėjas, tačiau sulaukė ir neigiamos reakcijos iš feministinio judėjimo, pasmerkusį jo objektyvumą moterims.

Todėl dokumentika „Playboy paslaptys“, be abejonės, šiomis dienomis parodys pačią baisiausią šios imperijos pusę, nes interviu sutiko duoti daug buvusių H.Hefnerio bendražygių ir su juo gyvenusių moterų.

Vida Press nuotr./Hugh Hefneris
Vida Press nuotr./Hugh Hefneris

Visgi manoma, kad didžiausią nerimą kelia būtent S.Theodore istorija. Ji pasakojo, kad H.Hefnerio seksualiniai poreikiai būdavo per daug bjaurūs ir pradėjo gąsdinti moterį.

„Nebuvo įmanoma jo patenkinti, nes jis norėjo vis daugiau ir daugiau. Grupinis seksas buvo mažiausiai penkias naktis per savaitę. Jie turėjo protokolą. Jam patiko režisuoti, o tu nuo to neatsitrauki, nes tai jį erzino“, – atskleidė ji.

S.Theodore taip pat atskleidė ir jo priklausomybę – pasirodo, H.Hefneris daugybę kartų ją siuntė nupirkti kokaino.

Kur pranešti ir ieškoti pagalbos
Jei reikia skubios pagalbos
Skambinkite pagalbos telefonu 112
Jei esate savižudybės krizėje, arba ieškote pagalbos kitam
Jei patyrėte smurtą
Jei reikalinga emocinė (psichologinė) pagalba telefonu, arba internetu
Jei esi vaikas ir tau reikalinga pagalba

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius