Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sostų karų“ žvaigždė Emilia Clarke prisijungs prie „Žvaigždžių karų“ gretutinio projekto

Britų aktorė Emilia Clarke iš televizijos serialo „Sostų karai“ magiškos viduramžių dvasios gaubiamo pasaulio persikels į tolimą galaktiką: ji sukurs pagrindinį moters vaidmenį naujame „Žvaigždžių karų“ gretutiniame projekte apie Haną Solo.
Joe Naufahu ir Emilia Clarke seriale „Sostų karai“
Joe Naufahu ir Emilia Clarke seriale „Sostų karai“ / „Scanpix“/AP nuotr.

30-metė E.Clarke, „Sostų karuose“ vaidinanti šviesiaplaukę karę karalienę Deineris Targarian, prisijungs prie Aldeno Ehrenreicho ir Donaldo Gloverio, kurie jau yra patvirtinti Hano Solo ir Lendo Kalrisiano vaidmenims.

„Clarke vaidmuo papildys dinamišką veikėjų kolektyvą, su kuriais Hanas Solo ir Čiubaka susidurs per savo nuotykius“, – sakoma oficialiame „Žvaigžddžių karų“ sagos tinklapyje StarWars.com paskelbtame pranešime.

Kaip ir naujausia pagrindinio „Žvaigždžių karų“ ciklo dalis „Rogue One: A Star Wars Story“, pasirodysianti ateinantį mėnesį, naujojo, dar pavadinimo neturinčio gretutinio projekto veiksmas vyks prieš 1977 metų filmo „Žvaigždžių karai“, vėliau pervadinto į „Žvaigždžių karai IV: Nauja viltis“ (Star Wars: Episode IV – A New Hope), įvykius.

Kino studijos „Lucasfilm“ prezidentė ir Holivudo veteranė Kathleen Kennedy bus viena iš šio filmo prodiuserių. Filmavimas turėtų prasidėti sausį, nurodė žurnalas „Variety“.

Naująjį filmą režisuos Philas Lordas ir Christopheris Milleris. Ši režisierių komanda dirbo ir su 2009 metų animaciniu filmu „Debesuota, numatoma mėsos kukulių kruša“ (Cloudy with a Chance of Meatballs), 2012-ųjų „Lego filmu“ (The Lego Movie) ir 2014 metais pasirodžiusia juosta „Nevykėliai po priedanga“ (Jump Street).

Pranešama, kad filmo premjera Jungtinėse Valstijose įvyks 2018 metų gegužės 25 dieną.

Pernai pasirodęs filmas „Žvaigždžių karai: Galia nubunda“ (Star Wars: The Force Awakens) visame pasaulyje surinko per 2 mlrd. dolerių (apie 1,9 mlrd. eurų) ir prisidėjo prie „Walt Disney Studios“ sėkmingiausių metų pasaulio kino teatruose.

Panašūs gretutiniai projektai neturėtų būti tokios didelės apimties kaip pagrindinė linija, tačiau analitikai netrukus pasirodysiančiai juostai „Rogue One“ prognozuoja didelę sėkmę kino teatruose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius