Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Specialus žurnalo „Glamour“ apdovanojimas – naujajai „Transformerių“ merginai Rosie Huntington-Whiteley

Londone buvo išdalinti Metų moterų apdovanojimai (angl. „Women of the Year Awards“), kuriuos rengia moterims skirtas britų žurnalas „Glamour“.
Rosie Huntington-Whiteley
Rosie Huntington-Whiteley / „Scanpix“ nuotr.

Antradienio vakarą vykusios ceremonijos metu statulėlės buvo įteiktos net 19-ai moterų, per metus ryškiausiai sužibėjusioms šou verslo, mados, kino ar televizijos srityse.

Ceremonijoje elegantiška, ilga juoda suknele žavėjo iškiliomis moteriškomis formomis pasižyminti realybės šou žvaigždė Kim Kardashian, specialiai į renginį iš Los Andželo atskrido „Saulėlydžio“ sagos aktorė Kristen Stewart. Ji pasipuošė šviesia trumpute suknele be petnešėlių. Renginio nepraleido ir atlikėjas Rodas Stewartas su žmona Penny Lancaster.

Apdovanojimų laimėtojai buvo renkami žurnalo „Glamour“ tinklalapio lankytojų, kurie balsavo už savo favoritus. Tiesa, specialų redaktorių skiriamą prizą gavo britų supermodelis Rosie Huntington-Whiteley. Šis „Victoria‘s Secret“ angelas šiuo metu yra ypač „ant bangos“ dėl to, kad 24-erių mergina pakeitė aktorę Megan Fox naujojoje filmo apie „Transformerius“ dalyje. Įdomus ir gražuolės asmeninis gyvenimas – ji draugauja su veiksmo filmų žvaigžde, britų aktoriumi Jasonu Stathamu.

Už indėlį į moterų kultūrą buvo apdovanota amerikietė grupės „Fleetwood Mac“ vokalistė Stevie Nicks. Metų dizainere paskelbta Kembridžo hercogienės Kate Middleton suknelę kūrusi Sarah Burton. Metų kino kūrėja tapo Jane Goldman, o metų televizijos žvaigžde – atlikėjos Kylie Minogue sesuo Dannii. Geriausia aksesuarų dizainere paskelbta Victoria Beckham. Ateities moterimi tituluota dainininkė Jessie J. Kasmet renkamu „Metų vyru“ tapo amerikietis aktorius Garrettas Hedlundas, atlikęs pagrindinį vaidmenį filme „Tronas: palikimas“.

Visą apdovanotujų sąrašą anglų kalba galima rasti paspaudus čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius