Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Spectre“ aktorė Naomie Harris: apie Džeimso Bondo moteris ir Danielio Craigo svarbą frančizei

Pastarosios savaitės visai „Spectre“ kūrybinei grupei buvo itin darbingos – aktoriai kone kasdien keliaudami iš miesto į miestą, iš šalies į šalį pristatė naująją, 24-ąją bondiados juostą jos nekantriai laukiantiems gerbėjams.

Tiek naujajame „Spectre“, tiek 2012-ųjų „Operacija „Skyfall“ pasirodžiusi aktorė Naomie Harris žurnalistams pasakojo besidžiaugianti, kad buvo pasirinkta kaip viena Bondo filmų moterų.

Panelę Manipeni pastaruosiuose dviejuose filmuose apie Džeimsą Bondą įkūnijusi 39-erių britė kai kurių žiniasklaidos priemonių net buvo tituluota „viena ryškiausių agento 007 moterų“. Naomie Harris padėjo sukurti naują, modernų vadinamosios Bondo merginos paveikslą.

„Šios moterys yra seksualios, patrauklios, bet tuo pačiu protingos. Jos sukūria ypatingą trauką. Manau, vieni pagrindinių jų bruožų – klasikinė elegancija ir rafinuotumas“, – portalui Wwd.com sakė ji.

Per ilgus bondiados gyvavimo metus panelės Manipeni rolė patyrė nemenką evoliuciją.

Kadras iš filmo/Naomie Harris filme „Spectre“
Kadras iš filmo/Naomie Harris filme „Spectre“

„Esu tikra, kad permainos prasidėjo su „Kazino „Royale“, kuriame suvaidino Danielis Craigas. Kai išvydome Džeimsą Bondą pirmąsyk iš tiesų pamilstantį, kai moteris, labai stipri moteris, sudaužo jam širdį... Naujajame „Spectre“ abi merginos atsisako agento 007 pagalbos, jos mano esančios pakankamai tvirtos susidoroti su bėdomis pačios, tačiau galiausiai jos pasiduoda Bondo įtakai ir jį prisileidžia“, – kalbėjo Naomie Harris. 

Nors būta nemažai kalbų, kad „Spectre“ gali tapti paskutiniąja bondiados juosta, kurioje specialųjį agentą įkūnijo Danielis Craigas, Naomie Harris tvirtino, kad šiuo metu kalbėti apie tai dar anksti – po aštuonių įtemptų filmavimo mėnesių ir prodiuserio darbo jis yra paprasčiausiai pervargęs.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Naomie Harris
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Naomie Harris

„Jam tiesiog reikia atostogų, nukeliauti ten, kur saulėta ir šilta, tuomet jis priims sprendimą. Viliuosi, kad Danielis grįš. Jis turi visas savybes, kurias turėjo ankstesnieji Bondai ir dar daugiau. Jis atlieka darbą meistriškai, jis atrodo kaip agentas, žiūrovas lengvai patiki, kad jis gali savo kelyje pašalinti bet kokią kliūtį, jis skleidžia ypatingą seksualumą. Tačiau aukščiau visko vertinčiau jo jautrumą ir emocinį indėlį. Jis suteikia filmui gilumo, nesinorėtų to prarasti“, – kolegai pagyrų negailėjo aktorė. 


Filmo „Spectre“ istorija tęsiasi po ankstesnėje juostoje „Operacija „Skyfall“ matytos Raulio Silvos atakos prieš Jungtinės Karalystės karinę žvalgybą MI6. Naujuoju M paskirtajam Garetui Meloriui (akt. Ralphas Fiennesas) tenka kovoti su politiniu spaudimu, kuris kelia grėsmę visos organizacijos ateičiai. Tuo pat metu Džeimsas Bondas mėgina išnarplioti painų sąmokslininkų tinklą savais būdais. Paaiškėja, kad vienintelis jo šansas – veikti savarankiškai ir apsaugoti galingo priešo dukrą. Agentas 007 leidžiasi į kelionę iš Meksikos į Austriją ir Maroką. Džeimso galimybės ribotos, tačiau atsikvėpti jam nebus kada, mat įvykių sūkuryje jis susidurs su praeities šmėkla.

Šiandien Lietuvą pasieksiančio filmo „007 Spectre“ anonsas:

VIDEO: Filmo „007 Spectre“ anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius