Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Spiritizmo mokytojas nužudė „Emmy“ laureatę

Spiritizmo mokytojas buvo pripažintas kaltu ir nuteistas kalėti iki gyvos galvos už žmonos, „Emmy“ apdovanojimą pelniusios makiažo ir grimo meistrės, nužudymą, rašo britų spauda.
Peilis
Peilis / Martyno Vidzbelio/„Scanpix“ nuotr.

52-ejų Davidas Chenery-Wickensas nužudė 48-erių žmoną pernai sausį ir atsikratė jos kūno miške. Moteris buvo nužudyta, kai ėmė narplioti sutuoktinio seksualinių ir finansinių melagysčių voratinklį.

Mažiausiai kalėjime jam teks praleisti 18 metų, tik tuomet vyras galės kreiptis su apeliacija.

Tą dieną, kai buvo nužudyta, moteris sužinojo, kad sutuoktinis ją apgaudinėjo ir buvo įsitraukęs į gėjų pokalbių svetaines.

Praeitą gegužę šunį pamiškėje vedžiojantis britas rado suirusį aukos, kuri iki tol buvo laikoma dingusia be žinios, kūną.

Daugiau nei mėnesį trukusio teismo proceso metu buvo atskleista visa tiesa ne tik apie nužudymą, bet ir apie kitas vyro melagystes, romanus ne tik su moterimis, bet ir vyrais.

Moteris laimėjo prestižinį „Emmy“ apdovanojimą už „Arabiškas naktis“ („Arabian Nights“), buvo nominuota BAFTA apdovanojimui ir dalyvavo kitų garsių britų filmų bei televizijos BBC šou kūrybinėse grupėse.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius