Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Štai kaip gyvena roko žvaigždės: apžiūrėkite „Metallica“ būgnininko namus San Fransiske

Kultinės amerikiečių grupės „Metallica“ būgnininkas Larsas Ulrichas (55 m.) parduoda savo ištaigingus namus San Fransiske – jo susižavėjimą kelianti vila kainuoja 12 mln. JAV dolerių.
„Metallica“ būgnininkas Larsas Ulrichas parduoda savo namus San Fransiske
„Metallica“ būgnininkas Larsas Ulrichas parduoda savo namus San Fransiske / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

NORITE SUŽINOTI, KAIP GYVENA KITOS ŽVAIGŽDĖS? DAUGIAU GARSENYBIŲ NAMŲ APŽIŪRĖTI GALITE PASPAUDĘ ČIA!

Danijoje gimęs, tačiau nuo paauglystės JAV gyvenantis būgnininkas parduoda savo vilą San Fransiske, iš kurios atsiveria kvapą gniaužiantis vaizdas į miesto panoramą, garsųjį Aukso Vartų tiltą, Angelų salą ir Alkatrasą.

Didžiulėje, net 1 200 kv. m viloje yra 25 kambariai, iš kurių šeši – miegamieji ir šeši pilni vonios kambariai (viename virš kriauklės įrengtas didžiulis akvariumas) bei du pusiniai.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Grupė „Metallica“ (iš kairės): Robertas Trujillo, Jamesas Hetfieldas, Larsas Ulrichas ir Kirkas Hammettas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Grupė „Metallica“ (iš kairės): Robertas Trujillo, Jamesas Hetfieldas, Larsas Ulrichas ir Kirkas Hammettas

Visame name po kambarius yra išsibarstę penki židiniai, čia gyventojų patogumui įrengta biblioteka, įrašų studija, baseinas, sūkurinė vonia su pirtimi, o rūsyje – krepšinio salė.

15min primena, kad Larsas Ulrichas yra pats turtingiausias metalo žanro būgnininkas pasaulyje – jo turto vertė siekia net 300 mln. JAV dolerių!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius