Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stebėtinai į Kim Kardashian panaši Milana Aslani kaltina garsenybę sugriovus jos gyvenimą

Nors daugelis moterų svajoja atrodyti kaip amerikietė Kim Kardashian, o daugelis vyrų norėtų tokią moterį turėti šalia, būti panašiai į K.Kardashian gali būti visai nesmagu: antai buvęs modelis Milana Aslani tikina, kad panašumas į garsenybę lėmė sugriuvusį pačios asmeninį gyvenimą, rašo mirror.co.uk.
Milana Aslani
Milana Aslani / Facebook.com nuotr.
Temos: 1 Kim Kardashian

M.Aslani tikina, kad dėl panašios išvaizdos į K.Kardashian žlugo jos karjera, prie namų nuolat budi paparacai – galvoja, kad čia gyvena garsenybė. Iš tiesų jųdviejų panašumas akivaizdus: ilgi tamsūs plaukai, šokoladinė oda, putlios lūpos, viliokės žvilgsnis, įspūdinga figūra. 

M.Aslani neslepia pagiežos garsenybei: vadina ją neturinčia talento, kaltina dėl asmeninio gyvenimo nesėkmių. „Panašumas į Kim man tikrai kainavo darbo vietą, nes mane nuolat su ja painiojo. Norėčiau, kad žmonės į mane žvelgtų kaip į asmenybę, o ne kaip į K.Kardashian. Tas panašumas sužlugdė mano modelio karjerą, trukdė dirbti televizijoje. Taip, Kim turi daug gerbėjų, kuriems patinka jos stilius, makiažas, tačiau už viso to nėra talento“, – tikino M.Aslani. 

Buvusio modelio teigimu, taip apie K.Kardashian galvoja daugelis, tik ne visi drįsta pasakyti. Pačią ją itin nervina nuolatiniai klausimai, ar taip atrodo plastinių operacijų dėka, o galbūt yra K.Kardashian sesuo. 

„Žmonės mane stabdo gatvėje ir prašo nusifotografuoti. Kartą paparacai bandė užfiksuoti, kaip sėdu į automobilį... Mano vaikinas vairuoja panašų į tą, kurį turi Kim, taigi tai traukia paparacų dėmesį. Kai esu su akiniais nuo saulės ir nešuosi maišus su dizainerių logotipais mane lengva supainioti su Kim, tačiau specialiai to tikrai nedarau“, – tikina ji. 

Tačiau pripažįsta, kad panašumai su K.Kardashian – ne tik išoriniai: M.Aslani taip pat nesiskundžia finansine padėtimi, mat draugauja su naftos magnatu, yra pasirodžiusi televizijos realybės šou.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Kim Kardashian su dukra North
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Kim Kardashian su dukra North

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius