Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stevenas Tyleris kreipėsi į gydytojus dėl priklausomybės nuo vaistų

Grupės „Aerosmith“ lyderis Stevenas Tyleris, kaip pranešė People.com, užsirašė į reabilitacijos kliniką, kur ketina atsikratyti jau 10 metų jį kankinančios priklausomybės nuo nuskausminamųjų.
„Aerosmith“ vokalistas Stevenas Tyleris
„Aerosmith“ vokalistas Stevenas Tyleris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Su mano šeimos ir profesionalių medikų komandos pagalba, ketinu išmokti pats valdyti ir iškęsti savo skausmą. Nekantriai laukiu, kuomet grįšiu ant scenos ir galėsiu pasirodyti su mano kolegomis iš grupės – Joe Perry, Joey Krameriu, Tomu Hamiltonu ir Bradu Whitfordu“, – sakė S.Tyleris.

Jis tvirtino mylintis „Aerosmith“. „Man labai patinka būti būtent šios grupės lyderiu. Esu dėkingas už paramą, palaikymą ir meilę, kuriuos gaunu. Esu nusiteikęs ryžtingai“, – sakė 61-erių rokeris.

Amerikos aktorė ir modelis Liv Tyler tvirtino, kad savo tėvą labai smarkiai palaiko. „Jis drąsus žmogus. Mes jį mylime ir labai didžiuojamės tuo, kad jis nutarė susitvarkyti šią bėdą“, – kalbėjo 32-ejų moteris.

S.Tylerio priklausomybė nuo vaistų išsivystė dėl daugybės traumų, po kurių išliko chroniški skausmai. Pasak gydytojų, atlikėjui gali tekti iškęsti ir papildomų kelių ar pėdų operacijų.

Kiti „Aerosmith“ grupės nariai anksčiau jau buvo išreiškę susirūpinimą dėl S.Tylerio sveikatos ir grupės ateities.

Pastaruoju metu priklausomybė nuo receptinių nuskausminamųjų, manoma, atnešė ne vieną mirtį į šou verslo pasaulį – jis neteko Heatho Ledgerio, Michaelo Jacksono, o visai neseniai ir aktorės Brittany Murphy. Tikėtina, kad visi jie turėjo panašių problemų kaip S.Tyleris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius