-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Stevenui Seagalui iškeltas ieškinys už nesumokėtas skolas mafijos užnugarį turinčiam partneriui

Veiksmo filmų žvaigždė Stevenas Seagalas filmuose dažniausiai kaunasi už teisingumą, tačiau, pasirodo, jis ir pats turi nemalonumų su teisėsauga. Aktoriui iškeltas ieškinys už tai, kad jis galimai nesumokėjo skolų buvusiam verslo partneriui Juliui Nasso.
Stevenas Seagalas
Stevenas Seagalas / „Scanpix“ nuotr.

Teigiama, kad 59-erių S.Seagalas filmų prodiuseriui J.Nasso skolingas maždaug 500 tūkst. JAV dolerių (apie 1,3 mln. Lt). Kaip rašo Dailymail.co.uk, savo ryšių su nusikalstamu pasauliu per daug nedangstantis prodiuseris tikino, esą aktorius jam nesumokėjo sutartų įmokų. Šias S.Seagalas pažadėjo 2007-aisiais, kai buvę partneriai sutarė pasidalyti jų filmų produkcijos kompaniją.

Toks jų susitarimas taip pat buvo savotiškas S.Seagalo atleidimas J.Nasso, kuris 2003-iaisiais buvo pripažintas kaltu už reketavimą ir mėginimus prievarta išgauti aktoriaus pinigus pasitelkus bendrus iš nusikaltėlių gretų. Tąsyk prodiuseris metus praleido kalėjime.

„New York Times“ pranešė, esą Manheteno federaliniame teisme J.Nasso savuoju ieškiniu reikalauja sumokėti skolas ir papildomus 10 proc. už „sutarties nevykdymą“. S.Seagalas kol kas viešai ieškinio nekomentavo.

Didžiausias jo karjeros pakilimas buvo apie 1992-uosius metus, tačiau vėliau šlovė ėmė blėsti, o aktorius – vaidinti mažo biudžeto veiksmo juostose. 2002-aisiais J.Nasso buvo padavęs S.Seagalą į teismą siekdamas prisiteisti 60 mln. JAV dolerių už tai, kad šis atsisakė vaidinti keturiuose suplanuotuose filmuose. Karštu būdu Holivude pagarsėjęs aktorius tada sakė negalintis pasirodyti juostose, kuriose daug smurto, dėl to, kad yra budistas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius