Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Striptizo barai už banko vadovo postą geriau?

Pasak JAV prezidento Baracko Obamos, Ericas Langanas, per praėjusius metus uždirbęs 494.713 dolerių atlyginimą, galėtų vadovauti JAV bankui. Tačiau pats E.Langanas tvirtina verčiau liksiąs savo darbe, kuriame, eidamas įmonės „Rick’s Cabaret International Inc.“ prezidento pareigas, jis prižiūri 18 striptizo klubų.
Striptizas
Striptizas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Atlyginimas Bankas

„Bankui? Ne, manęs nedomina darbas banke,“ – teigė E.Langanas, duodamas interviu telefonu iš savo Hiustone esančio biuro. Be to, neseniai jam pakėlė atlyginimą iki 600 tūkst. dolerių per metus, todėl šiuo metu jo atlygis visais 100 tūkst. dolerių viršija Obamos nustatytą viršutinę atlyginimo ribą finansinių institucijų, gaunančių paramą iš federalinių skubios finansinės pagalbos fondų, aukščiausios grandies vadovams, rašo portalas vz.lt.

Pasak „Equilar Inc.“, analizuojančios duomenis apie atlyginimus, tik 14 aukščiausio rango įmonių vadovų, patenkančių į Fortune tūkstantis sėkmingiausiai veikiančių įmonių sąrašą, ir 5 – į „Standard & Poor’s 500“ indeksą, atlyginimai peržengia 0,5 mln. dolerių ribą. Dauguma jų yra bendrovių steigėjai ar stambiausi akcininkai, pavyzdžiui, „Apple Inc.“ įkūrėjas Steve‘as Jobsas, gaunantis 1 mln. dolerių atlyginimą per metus ir dar turintis apie 550 mln.dolerių akcijomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius