-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Studentė Chooo San pasaulį stebina šiurpokais ir itin realistiškais piešiniais ant kūno

Užtrauktukais, raišteliais, šviesos jungikliais bei sagomis savo odą papuošę jaunuoliai atrodo tarsi keistuolių būrelis besiruošiantis Helovino išdaigoms. Tačiau šie keisčiausiais piešiniais išmarginti kūnai yra tarsi vaikščiojančios, „gyvos“ dailininkės Chooo San (19) parodos. Mat Japonijoje gyvenančiai menininkei pabodo kompiuteriu apdirbtos nuotraukos, tad ji pati ėmė siurealistiniais vaizdiniais dabinti savo modelių kūnus ir juos fotografuoti.
Chooo-Sano tapybos ant kūno darbai
Chooo-Sano tapybos ant kūno darbai / Facebook.com nuotr.

Makiažo dailininkė tenorėjo pasižiūrėti, ar ji gali apsieiti be, pavyzdžiui, „Photoshop“ programos ir sukurti montažą ne nuotraukoje, o realiame gyvenime. Tačiau nereikia nė sakyti, kad nuotraukose užfiksuoti „montažai“ yra daugiau nei įstabūs.

Facebook.com profilio nuotr./Piešinys ant kūno
Facebook.com profilio nuotr./Piešinys ant kūno

Chooo San – Tokijuje esančio Musašino menų  universiteto pirmakursė. Žiniasklaidos dėmesio ji susilaukė dar 2012 metų birželį, sukūrusi „gyvą“ (ant žmonių kūnų – red. past.) ekspozicija su ne vietoje atsiradusiomis burnomis, papildomomis akimis bei užtrauktukais ant rankų dilbių. Pirmųjų merginos darbų nuotraukas galite išvysti spustelėję čia.

O štai spalio viduryje ji pristatė naujus savo darbus – odą it audeklą praskyrusius užtrauktukus, pilve žiojinčias, sagomis susagstytas, skyles, ar pėdos odą tarsi kurpaitę suveržusius raištelius. Tiesa, plika akimi toks menas atrodo kaip pakoreguotas nuotraukų tvarkymo programa, tačiau mergina savo projektams naudojo... paprasčiausius dažus.

„Visus savo darbus aš piešiau akriliniais dažais. Jie buvo piešiami tiesiogiai ant odos ir aš tikrai nesinaudojau jokia kompiuterine nuotraukų tvarkymo programa, norėdama pakoreguoti savo darbus“, – paaiškino Chooo San.

Išradingoji mergina patikino, kad negalinti tiksliai atsakyti, kodėl ji nusprendė užsiimti tokiu keistu ir kiek šiurpoku menu, tačiau pabrėžė, kad viena priežasčių – noras praplėsti žmogaus galimybes be kompiuterinių technologijų pagalbos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius