Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su Kylie Jenner išsiskyręs reperis Tyga pradėjo draugauti su jos sesers Kim Kardashian antrininke

Realybės šou žvaigždutė ir jaunoji verslininkė Kylie Jenner (20 m.) laukiasi kūdikio nuo savo naujo draugo reperio Traviso Scotto (25 m.), o jos buvusysis Tyga (27 m.) taip pat nesnaudžia – jo gyvenime irgi yra nauja moteris. Kuri, daugelio nuostabai, yra stebėtinai panaši į Kylie vyresniąją seserį Kim Kardashian (36 m.)...
Su Kylie Jenner išsiskyręs reperis Tyga pradėjo draugauti su jos sesers Kim Kardashian antrininke
Su Kylie Jenner išsiskyręs reperis Tyga pradėjo draugauti su jos sesers Kim Kardashian antrininke / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Šaltinis iš reperio aplinkos „People“ patvirtino, kad jis iš tiesų draugauja su Kim Kardashian antrininke, 22-ejų Kamilla Osman iš Kanados.

„Jiedu rimtai susitikinėja, ji jam labai patinka“, – sakė šaltinis.

Tai, kad Tygos naujoji draugė yra būtent Kamilla Osman, daug kam kelia didelę nuostabą – juk ji yra žinoma kaip Kim Kardashian antrininkė. Kamila net yra pasirodžiusi Kardashianų šeimos realybės šou ir pati Kim stebėjosi, kokios jos iš tiesų panašios.

15min primena, kad Tyga ir Kylie Jenner po kelerius metus trukusios draugystės išsiskyrė šių metų balandį.

Kylie ilgai viena nebuvo ir labai greitai susirado naują draugą, taip pat reperį Travisą Scottą, o neseniai paaiškėjo, kad pačioje jų santykių pradžioje mergina pastojo ir vasarį jau turėtų gimdyti. Pranešama, kad ji laukiasi mergaitės.

„Kylie išsiskyrė su Tyga praktiškai dėl to, kad ji jautėsi per jauna rimtiems santykiams. O dabar ji laukiasi kūdikio nuo vaikino, su kuriuo tik pradėjo susitikinėti... Jos aplinkos žmonės yra labai nustebę. Tai nutiko labai greitai, bet Kylie būdama su Travisu jaučiasi visiškai kitaip nei su bet kuo kitu. Ji labai jį įsimylėjusi ir tikrai džiaugiasi (nėštumu)“, – „People“ pasakojo šaltinis iš merginos aplinkos.

„Instagram“ nuotr./Kim Kardashian su savo antrininke Kamilla Osman
„Instagram“ nuotr./Kim Kardashian su savo antrininke Kamilla Osman

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius