Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su pūpsančiu pilvuku pasirodžiusi 50-metė Halle Berry neigia nėštumą: „Ar mergina negali pavalgyti?“

Holivudo aktorė Halle Berry sukėlė tikrų tikriausią sumaištį tarp gerbėjų – raudonu kilimu ji žengė su akivaizdžiai pūpsančiu nedideliu pilvuku, kurį meiliai glostė it būtų nėščia. Gerbėjai iš karto sujudo: ar gali būti, kad 50-metė aktorė dar kartą laukiasi?
Halle Berry
Halle Berry / Vida Press nuotr.

Labai sportiška ir nepriekaištinga figūra pasigirti galinti Halle Berry praėjusį savaitgalį į „Chrysalis Butterfly Ball“ pokylį Los Andžele atvyko vilkėdama suknelę iš sidabro spalvos žvynelių, kuri išryškino jos apvalainą pilvuką.

Gerbėjai iš karto ėmė svarstyti, kad jeigu aktorė būtų tiesiog daugiau pavalgiusi, vargu ar būtų pasirinkusi tokią aptemptą suknelę renginiui, kuriame pilna fotografų ir žiniasklaidos atstovų. Dar daugiau alyvos į ugnį įpylė tai, kad Halle Berry nė kiek nesistengė maskuoti savo pilvo, o priešingai – pozavo fotografams meiliai sudėjusi rankas, kaip daro nėščios ir pilvuku besidžiaugiančios moterys.

Tarp gerbėjų kilo sąmyšis, o žiniasklaidos atstovai sutrikę: ar gali būti, kad 50-metė aktorė pasiryžo dar vienam nėštumui tokiame brandžiame amžiuje? Ir jeigu taip, kas yra to kūdikio tėvas – juk jos gyvenime šiuo metu nėra jokio artimo žmogaus, o ir pati aktorė yra sakiusi, kad po nekokios patirties savo gyvenimo nebenori sieti su jokiu vyru. O galbūt aktorė nusprendė pasinaudoti spermos donoro paslaugomis?

AFP/„Scanpix“ nuotr./Halle Berry
AFP/„Scanpix“ nuotr./Halle Berry

Visas spėliones greitai išsklaidė aktorės atstovas – jis paneigė galimą nėštumą. O netrukus ir ji pati prabilo apie kilusią sumaištį dėl jos pilvuko.

„Negi mergina negali pavalgyti kepsnio su bulvytėmis?“ – savo „Instagram“ paskyroje paklausė Halle Berry.

15min primena, kad „Oskaro“ laureatė Halle Berry jau turi du vaikus – devynerių dukrą Nahlą ir trejų sūnų Maceo. Beje, pastarasis jos nėštumas buvo netikėtas – aktorė sakė nebemaniusi, kad dar galėtų pastoti tokiame amžiuje (kai laukėsi sūnaus, jai buvo 47-eri), o gydytojai jos nėštumą vadino „senatviniu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius