Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su vėžiu kovojantis prancūzų roko veteranas Johnny Hallyday paguldytas į ligoninę

Prancūzų roko veteranas Johnny Hallyday, jau kelis mėnesius besigrumiantis su plaučių vėžiu, dėl kvėpavimo problemų atsidūrė ligoninėje, penktadienį patvirtino jo aplinkos žmonės.
Johnny Hallyday
Johnny Hallyday / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Apie įžymybes rašantis žurnalas „Voici“ pranešė, kad prancūzų atsaku Elvis'ui Presley vadinamas atlikėjas anksti pirmadienį buvo paguldytas į privačią ligoninę Paryžiaus vakaruose.

„Jis netrukus turėtų išvykti namo, situacija stabilizuota“, – naujienų agentūrai AFP sakė 74 metų dainininkui artimas šaltinis.

Muzikos legenda, kuri savo tėvynėje vadinama tiesiog „Johnny“, per dešimtmečius trukusią karjerą yra pardavusi daugiau kaip 100 mln. įrašų.

Kovo mėnesį jis paskelbė, kad yra gydomas nuo vėžio, bet nurodė, kad pavojaus jo gyvybei nėra.

Johnny Hallyday vadybininkas Sebastienas Farranas anksčiau šį mėnesį stengėsi raminti gerbėjus ir sakė: „Jis su tuo kovoja ir netrukus jums tai pademonstruos.“

Jis išreiškė viltį, kad Johnny Hallyday grįš į sceną – jis jau paskelbė gastroles 2019 metams – ir pridūrė, kad dainininkas baigia naują albumą.

Ankstyvieji žvaigždės koncertai 7-ajame dešimtmetyje, per Vakarų pasaulį ritantis rokenrolo revoliucijai, keldavo tokias isterijos scenas kaip per „The Beatles“ ir „The Rolling Stones“ koncertus.

Johnny Hallyday taip pat garsėja turiningu asmeniniu gyvenimu ir ginču dėl jo sprendimo nuo Prancūzijos mokesčių pabėgti į Šveicariją.

Tarp jo hitų, kurių beveik visi buvo atlikti prancūziškai, yra E.Presley „Hound Dog“, Chubby Checkerio „Let's Twist Again“ ir Gene'o Vincento „Bebop a Lula“ versijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius