Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sumažinta buvusios Michaelo Jacksono rančos „Neverland“ kaina: nuo 100 mln. – iki 67 mln. dolerių

Velionio popmuzikos karaliaus Michaelo Jacksono ranča „Neverland“ vėl laukia pirkėjo – už ją dabar prašoma 67 mln. JAV dolerių.
Parduodama garsioji Michaelo Jacksono ranča „Neverland“
Parduodama garsioji Michaelo Jacksono ranča „Neverland“ / Vida Press nuotr.

Kalifornijoje netoli Santa Barbaros esančiai 2 700 akrų valdai dabar grąžintas ankstesnis Platanų Slėnio rančos pavadinimas. Naujai nurodyta jos kaina yra gerokai mažesnė nei 2015 metais, kai ranča buvo parduodama už 100 mln. JAV dolerių.

Prie maždaug 3 660 kvadratinių metrų ploto namo dar yra 1 130 kvadratinių metrų ploto namelis prie baseino, atskiras namas su 50 vietų kino sale ir šokių studija.

Rančoje taip pat yra Disneilendo stiliaus traukinių stotis, ugniagesių stotis ir svirnas, tačiau joje nebėra garsiojo atrakcionų parko ir zoologijos sodo, kuriuos čia buvo įsirengęs popkaralius. Visoje rančoje nebeliko jokio pėdsako, kad čia kažkada gyveno Michaelas Jacksonas.

Šią rančą iš skolų prislėgto atlikėjo 2008 metais, metai iki Michaelo Jacksono mirties, perėmė nekilnojamojo turto investuotojas Thomas Barrackas, artimas prezidento Donaldo Trumpo draugas ir lėšų jo kampanijai rinkėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius