Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sūnus nurungė tėvą

Galbūt filmo premjeros naktį ant raudonojo kilimo pasirodę Holivudo numylėtiniai Willas Smithas ir Keanu Reevesas ir priverčia fotoaparatus blyksėti kur kas greičiau, tačiau šį kartą juos nurungė 10-metis berniukas, rašo „The Daily Mail“.
Willas Smithas su sūnumi
Willas Smithas su sūnumi / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ir ne šiaip berniukas, o paties W.Smitho sūnus Jadenas. Susirinkusiųjų Niujorke į filmo „Diena, kai sustojo žemė“ dėmesio centre atsidūrė mažasis aktorius, kuris filmuojasi jau ne pirmame filme. Ir būtent mažylis susilaukė didžiausių ovacijų ir susižavėjimo šūksnių žengdamas raudonuoju kilimu.

Šiame filme Jadenas vaidina pagrindinės herojės astrobiologės Helen, besistengiančios įtikinti ateivį, vaidinamą Keanu Reeveso, kad žmonės neturėti tapti išnykimo aukomis, posūnį. Tai 1951-ųjų nespalvotos juostos perdirbinys.

Vilkintis švarką ir kaklaraištį mažasis aktorius nusprendė neatsisakyti savo vaikystės ir atvyko apsiavęs madingais sportiniais batais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius