Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Super Bowl“ fiestą stebėjo būrys įžymybių: princas Harry atvyko ne su žmona

Sekmadienį Los Anžedele, „SoFi“ stadione vyko vienas iš svarbiausių JAV sporto renginių „Super Bowl“ (Supertaurė). Tai – nacionalinės amerikietiško futbolo lygos atkrentamųjų varžybų finalo rungtynės, kurias stebi milijonai žmonių. Tiesa, žiūrovai čia kasmet plūsta ne tik dėl sporto rungtynių, bet ir dėl įspūdingų muzikinių pasirodymų, kuriuos surengia garsiausios pasaulio žvaigždės.
„Super Bowl“ akimirkos
„Super Bowl“ akimirkos / „Scanpix“ nuotr.

Sekmadienį JAV vykusiame sporto renginyje pasirodė Dr. Dre, Eminemas, Mary J. Blige, Kendrickas Lamaras ir Snoop Dogg. Jų scena tapo visa aikštelė, kuri priminė baltų namų miestą su butaforinėmis gatvėmis bei automobiliais.

Pirmieji savo muzikiniu šou susirinkusius žiūrovus prikaustė Snoop Dogg ir Dr. Dre su dainomis „The Next Episode“ ir „California Love“. Tikrą vakarėlį užkūrė ir reperis 50 Cent, kuris su būriu šokėjų atliko dainą „In Da Club“, rašo „People“.

Nors sporto renginio metu pasirodė ne viena superžvaigždė, regis, laukiamiausia jų buvo reperis Eminemas. Jam uždainavus „Grammy“ ir „Oskarą“ laimėjusį kūrinį „Lose Yourself“, publika tiesiog pašėlo.

Galiausiai renginio paskutinius akordus paskelbė Dr.Dre, kuris fortepijonu sugrojęs savo hito „Still Dre“ pirmąsias natas kartu su visais atlikėjais užbaigė epinį šou.

Kurtieji reperiai Seanas Forbesas ir Warrenas „WaWa“ Snipe'as taip pat buvo pasiruošę atlikti kiekvienos dainos perteikimą amerikiečių gestų kalba, o tai buvo pirmasis kartas, kai „Super bowl“ įtraukė gestų kalbos pasirodymus, praneša „Detroit Free“.

Renginį stebėjo žinomi veidai, tarp kurių – princas Harry su pussesere Eugenie

Kasmet šį renginį stebį tūkstančiai žiūrovų, tarp kurių pasitaiko ir žinomi pasaulio veidai. Šį sekmadienį daugelio dėmesį patraukė į „SoFi“ stadioną atvykęs princas Harry, kurį atlydėjo ne jo žmona Meghan Markle, o pusseserė princesė Eugenie.

Ne paslaptis, kad Harry yra didžiulis amerikietiško futbolo gerbėjas, tačiau daugeliui smalsuolių kilo klausimas, kodėl į renginį kartu su juo neatvyko Meghan.

Spėjama, kad Kalifornijoje gyvenanti Sasekso hercogienė liko su dvejais vaikais Archie ir Lilibet, tuo tarpu princas Harry į kompaniją pasiėmė sportui neabejingą pusseserė Eugenie, rašo „People“.

Taip pat tribūnuose buvo galima pastebėti ir daugiau žinomų veidų.

Renginio nepraleido Jennifer Lopez su Benu Afflecku, krepšinio legenda LeBronas Jamesas, Vanessa Bryant su dainininke Ciara, aktorius Dwayne'as Johnsonas-Uola, Charlize Theron, Seanas Pennas, Rebel Wilson, Willas Ferrellas, Jay-Z, Justinas ir Hailey Bieberiai, Kendall Jenner bei daugelis kitų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius