Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Supermanekenė Moss rugpjūtį slapta ištekėjo

Britų supermanekenė Kate Moss rugpjūtį slapta ištekėjo už savo draugo rokerio Jamie Hince'o, praneša Didžiosios Britanijos žiniasklaida.
Kate Moss atvyko į Paryžių
Kate Moss / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Kate Moss

Gražuolė manekenė su grupės „The Kills“ gitaristu pradėjo susitikinėti 2007 metais. Sausį bulvarinė žiniasklaida pranešė, kad J.Hince'as pasipiršo draugei per jos 36-ąjį gimtadienį.

Nors pora oficialiai nepatvirtino gandų apie planuojamas vestuves, K.Moss vėl juos pakurstė, kai gegužę ant jos bevardžio piršto buvo pastebėtas žiedas su deimantu.

O dabar paaiškėjo, kad audringu gyvenimo būdu garsėjusi manekenė, kuri anksčiau susitikinėjo su aktoriumi Johnny Deppu ir skandalingu roko atlikėju Pete'u Doherty, slapta ištekėjo.

Kaip praneša britų bulvarinis laikraštis „Daily Mirror“ laikraštis, šviesiaplaukė K.Moss ir J.Hince'as santuokos įžadus davė rugpjūčio 7 dieną Sicilijos saloje.

Vienas šaltinis laikraščiui sakė: „Buvo kuklios, bet visgi labai romantiškos vestuvės. Kate asmeninis gyvenimas anksčiau buvo labai audringas, tačiau širdies gilumoje ji yra tikra romantikė“.

„(Vestuvių) planai buvo laikomi paslaptyje, nes Kate nenorėjo šurmulio ir pageidavo, kad ta diena būtų tik jų meilės šventė. Jai niekuomet nerūpėjo formalumai ar tradicijos, tačiau Jamie įrodė galintis bet ką dėl jos padaryti ir ji paprasčiausiai suprato, jog dabar tinkamas metas“, – sakė šaltinis.

„Jie ne vieną savaitę planavo šią dieną ir labai jaudinosi. Kate nenorėjo nuobodžios, formalios ceremonijos, o kažko dvasingo. Davę santuokos įžadus laimingi ir besijuokiantys jaunavedžiai šoko po medžiais prie bažnyčios. Aplink sukiojosi vietos kaimelio gyventojai, kurie taip pat įsitraukė į linksmybių sūkurį. Buvo neįtikėtinai linksma diena“, – pasakojo šaltinis laikraščiui.

K.Moss, kuriai tai pirmoji santuoka, augina dukrą Lilą Grace. Mergaitės tėvas yra buvęs manekenės gyvenimo draugas Jeffersonas Hackas.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius