Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susitikime su karių šeimomis Sasekso hercogai prasitarė – Archie jau ropoja, jam kalasi dantys

Sasekso hercogai savo gerbėjus pradžiugino pasidalydami naujausiomis žiniomis apie pirmagimį Archie. Bendraudama su kariais ir jų šeimomis, karališkoji pora atskleidė, kad jų šešių mėnesių amžiaus sūnelis jau pradėjo ropoti, o jo burnytėje pasirodė pirmieji dantukai, rašo „Daily Mail“.
Sasekso hercogai susitikime su karių šeimomis
Sasekso hercogai susitikime su karių šeimomis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Lapkričio 7 d. lankydamiesi Vindzoro „Broom Farm“ bendruomenės centre, princas Harry ir Meghan Markle su tarptautinėse operacijose dirbančiais kariais ir jų šeimomis kalbėjo apie tai, kaip joms sekasi gyventi ir auginti vaikus, kai vienas iš tėvų tarnauja užsienyje, su kokiais iššūkiais jie susiduria.

Sasekso hercogai ankstyvo susitikimo, kurio metu „nustebino savo kaimynus Vindzore“, akimirkomis pasidalijo ir savo oficialioje instagramo paskyroje.

Meghan nepraleido progos su susirinkusiais tėvais pakalbėti apie savo sūnų Archie. Ją užkalbinusi Amy Thompson, kurios vyras Bradas priklauso Velso gvardijai, pasakojo: „Mano dukra Aeris yra tokio pat amžiaus kaip ir Archie, ir mudvi pakalbėjome apie atpratinimą ir ropoti pradėjusius vaikus – ji labai paprasta mama, o su ja kalbiesi kaip su drauge.“

Karių šeimoms M.Markle taip pat prasitarė, kad Archie jau turi du dantukus.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Sasekso hercogai susitikime su karių šeimomis
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Sasekso hercogai susitikime su karių šeimomis

Karinių tarnybų atstovai pridūrė, kad šis Sasekso hercogų vizitas labai svarbus, jis praskaidrino su įvairiais sunkumais susiduriančių šeimų kasdienybę.

„Pulkas yra dėkingas už šeimų reiškiamą paramą ir naštos prisiėmimą, kai tarnaujantis asmuo išsiunčiamas į tarnybą, – sakė Coldstream gvardijos gerovės pareigūnas kapitonas Colinas Lewisas. – Džiugu, kad hercogas ir hercogienė skyrė laiko susipažinti su šeimas užklumpančiais iššūkiais. Jie labai paprasti žmonės ir (…) juodu noriai su visais bendravo.“

10 metų kariuomenės pareigūnu dirbęs princas Harry stebėjosi, kokios stiprios yra namuose likusios šeimos. „Tai neįtikėtinai sunku. Labai gerbiu ir stebiuosi visais, kurie turi tai išgyventi“, – sakė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius