Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susižadėjo drauge karantiną praleidę dainininkė Demi Lovato ir jos mylimasis Maxas Ehrichas

Demi Lovato (27 m.) gyvenime – džiugios permainos. Žinoma dainininkė pranešė susižadėjusi su vaikinu Maxu Ehrichu (29 m.). Pastarasis atlikėjai pasipiršo trečiadienio vakarą paplūdimyje, įteikdamas įspūdingą žiedą su deimantu, rašo „E! News“.
Susižadėjo Demi Lovato ir Maxas Ehrichas
Susižadėjo Demi Lovato ir Maxas Ehrichas / „Instagram“ nuotr.
Temos: 1 Demi Lovato

„Kai buvau maža mergaitė, mano biologinis tėtis mane visada vadindavo savo „mažąja partnere“, kas be jo pietietiško kaubojaus akcento skambėtų labai keistai. Man tai turėjo prasmę. Šiandien šie žodžiai vėl įgavo prasmę, nes nuo šiandien oficialiai tapau kažkieno kito partnere“, – rašė ji po apie sužadėtuves skelbiančiomis nuotraukomis.

„Kad tave myliu supratau vos tik susipažinusi. To negaliu apibūdinti tiems, kas to nepatyrė, bet, laimei, tu taip pat (pamilai – red.past.)… Niekada savo gyvenime nejaučiau tokios besąlygiškos meilės (išskyrus iš tėvų), nepaisant visų trūkumų ir kitų dalykų. Niekada nespaudi manęs būti kuo nors kitu, išskyrus pačia savimi. Tu verti mane būti geriausia savo versija, – apie sužadėtinį instagrame rašė Demi Lovato.

Man garbė priimti tavo santuokos pasiūlymą. Myliu tave labiau, nei galima išreikšti žodžiais, bet esu ekstazės būsenos, galėdama su tavimi kurti šeimą ir bendrą gyvenimą. Myliu tave, amžinai, mano mažuti. Mano partneri. Už mūsų ateitį!!!!“

Daugiau romantiškos fotosesijos nuotraukų – paspaudus rodyklę į dešinę:

Kalbos apie tarp dainininkės ir buvusios serialo „Young and the Restless“ žvaigždės romaną pasklido dar kovą, internautams pastebėjus, kad juodu flirtuoja socialiniuose tinkluose.

Vėliau „E! News“ šaltinis patvirtino, kad per karantiną pora kartu izoliavosi, kas suteikė galimybę jiems vienas kitą pažinti be jokių išorės trikdžių.

Džiugia žinia savo instagramo paskyroje pasidalijo ir Maxas Ehrichas: „Esi kiekviena meilės daina, kiekvienas filmas, kiekvienas žodis, kiekviena poema ir viskas, apie kokią partnerę galėčiau pasvajoti bei dar daugiau. Žodžiais negaliu išreikšti, kaip be galo tave myliu, amžinai ir visada, ir dar ilgiau. Nė sekundės šioje žemėje nenoriu praleisti be stebuklo, kai tapsi mano žmona. Už amžinybę, mažyte.

Labai džiaugiuosi. Esi pats gražiausias vidumi ir išore (žmogus – red.past.) visame pasaulyje, ir negaliu labiau būti dėkingas mus sujungusiam Dievui. LABAI TAVE MYLIU, @ddlovato, IR VISADA BRANGINSIU TAVO TYRĄ, GRAŽIĄ BEGALINĘ DVASIĄ.“

15min primena, kad prieš susižadėdama su Maxu Ehrichu Demi Lovato buvo užmezgusi santykius su garsaus riedlentininko George'o Wilsono sūnumi modeliu Austinu Wilsonu, o dar anksčiau – su dizaineriu Henry Levy.

Prieš porą metų dainininkė buvo atsidūrusi ant mirties slenksčio. Perdozavusi narkotikų ir be sąmonės rasta savo namuose, ji buvo išvežta į ligoninę, po to priklausomybės nuo kvaišalų gydymą ji tęsė reabilitacijos klinikoje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Demi Lovato paviešino neretušuotą atvirą nuotrauką: pavargo gėdytis celiulito

Demi Lovato parduoda namą, kuriame perdozavo narkotikų: praeitį nori palikti už nugaros

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius