Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susižadėjo „Krokodilų medžiotojo“ Steve'o Irwino dukra Bindi: lemtingą „taip“ ištarė zoologijos sode

„Krokodilų medžiotojo“ Steve'o Irwino dukra Bindi Irwin (21) ir jos vaikinas Chandleris Powella (22) trečiadienį pasidalijo džiugiomis žiniomis – jiedu susižadėjo. Merginai vaikinas pasipiršo Australijos zoologijos sode.
Bindi Irwin ir jos vaikinas Chandleris Powella
Bindi Irwin ir jos vaikinas Chandleris Powella / „Instagram“ nuotr.

Prieš daugiau nei dešimtmetį mirusio „Krokodilų medžiotojo“ dukra naujienomis apie naują gyvenimo etapą pasidalijo instagrame. B.Irwin paskelbė gražios akimirkos nuotraukas, kuriose matėsi prabangus žiedas ir plačiausia merginos šypsena.

„Per savo gimtadienį aš pasakiau „taip“ ir „amžinai“ savo gyvenimo meilei. Chandleri, prieš šešerius metus įsimylėjau tave ir nuo tada kiekviena diena tapo nuotykiu ir tikra laime. Už draugystę, tikslą ir besąlygišką meilę“, – socialiniame tinkle rašė mergina.

Vaikinas instagrame taip pat pasidalijo džiugiomis žiniomis, atskleidęs, kad pasipiršo jiems išties svarbioje vietoje – būtent Australijos zoologijos sode pora prieš šešerius metus ir susipažino.

B.Irwin prėjusių metų lapkritį žurnalui „The Australian Women's Weekly“ prisipažino, kad be Ch.Powello sunkiai įsivaizduoja savo gyvenimą, jį pavadinusi „tuo vieninteliu“.

„Aš džiaugiuosi, kad radau tą vienintelį žmogų, su kuriuo noriu praleisti visą savo gyvenimą. Mes abu esame laimingi radę tuos vienintelius, nes tai nutinka tikrai ne visuomet“, – kalbėjo mergina.

B.Irwin su vaikinu susipažino 2013 metais Australijos zoologijos sode. Tada ji vedė ekskursiją Ch.Powello grupei. Floridoje gimęs vaikinas šiuo metu dirba kartu su visa merginos šeima, įskaitant mamą Terri ir brolį Robertą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius