Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Suvenyrai atskleidė slėptą filmo „Solo. Žvaigždžių karų istorija“ piktadario tapatybę

Kino juosta „Solo. Žvaigždžių karų istorija“, pristatanti visiškai naują nuotykį apie žinomiausią visų laikų visatos kontrabandininką Haną Solo, negali pasigirti pačiais sklandžiausiais filmavimo darbais, kadangi iš projekto pasitraukė pradiniai režisieriai Philas Lordas bei Chrisas Milleris, todėl bet kokie gandai apie Rono Howardo perimtą režisuoti filmą iki šiol buvo santykinai nutildyti.
Filmas „Solo. Žvaigždžių karų istorija“
Filmas „Solo. Žvaigždžių karų istorija“ / Kadras iš filmo

Bet dabar pasirodė nauja informacija apie filmo piktadarį, kuri priverčia nekantriai laukti kinuose pasirodant naujausiam „Žvaigždžių karų“ filmui.

Istorijos geradarys – Hanas Solo – dominuoja filmo anonse, tačiau netrukus prekyboje pasirodantys filmo suvenyrai atskleidžia piktadario tapatybę (kartu su itin greita transporto priemone – „Swoop“ motociklu).

Jo vardas yra Enfys Nest ir jis vadovauja „Cloud-Rider“ gaujai – ši informacija pateikiama ant oficialios žaislo pakuotės. Taip pat rašoma, kad „Swoop“ motociklai yra neįtikėtinai greiti, tačiau sudėtingai kontroliuojami.

„Cloud-Rider“ gauja pirmąkart paminėta dar 1977 metų „Žvaigždžių karų“ komikse, kuriame jie sukėlė tiek daug chaoso Adubos-3 gyventojams, jog vietiniai kaimiečiai pasikvietė į pagalbą Haną bei Čiubaką, kad pastarieji padėtų apsaugotų planetos pasėlius.

Vis dėlto, kino studija „Lucasfilm“ kol kas nėra oficialiai patvirtinusi, ar būtent ši istorija taps pagrindine „Solo. Žvaigždžių karų istorija“ siužeto linija, tačiau yra žinoma, kad naujojo filmo veiksmas vyks tarp įvykių, nutikusių filmuose „Žvaigždžių karai: epizodas III – sitų kerštas“ ir „Šelmis-1“.

Kadras iš filmo/Filmas „Solo. Žvaigždžių karų istorija“
Kadras iš filmo/Filmas „Solo. Žvaigždžių karų istorija“

Filme pagrindinius vaidmenis atlieka aktoriai Aldenas Ehrenreichas (Hanas Solo), Joonas Suotamo (Čiubaka), Donaldas Gloveris (Lando) ir Emilia Clarke (Qi'Ra). Filme taip pat vaidina Woody Harrelsonas, Phoebe Waller-Bridge, Paulas Bettany ir Thandie Newton.

„Solo. Žvaigždžių karų istorija“ kinuose – nuo gegužės 25 d.

VIDEO: Solo: A Star Wars Story Official Teaser

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius