-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Svajoja turėti po antrą vaiką

Dvi Holivudo aktorės Katie Holmes ir Kate Hudson, regis, įtemptai planuoja šeimos pagausėjimą. Abi moterys trokšta turėti po antrą kūdikį.
T.Cruisas ir K.Holmes
T.Cruise'as ir K.Holmes / „15min“ nuotr.
Temos: 1 Vaikai

Žinia apie K.Holmes norą pasklido, kai žurnalistai ėmė aiškintis, kodėl garsenybė su vyru Tomu Cruise‘u neatvyko į „Oskarų“ teikimo ceremoniją. Paaiškėjo, kad 30-metė moteris buvo išsekusi po detoksikacijos dietos procedūrų. Dailymail.co.uk praneša, kad tai antrojo poros vaikelio planavimo dalis. K.Holmes dieta susidėjo iš įvairių toksines medžiagas iš organizmo valančių procedūrų, moteris nuolat gėrė įvairius žolelių nuovirus. „Katie beveik pašalino iš organizmo kenksmingas medžiagas, bet dėl varginamos dietos kartais būna apsnūdusi. Tomas labai ją palaiko, nes abu planuoja antrą vaikelį“, – sakė šaltinis.

Thesun.co.uk pranešė, kad susilaukti vaikelio nori ir 29-erių Kate Hudson, kuri po daugybės likimo posūkių vėl džiaugiasi santykiais su aktoriumi Owenu Wilsonu. Santykius pora atnaujino praėjusią savaitę Paryžiuje ir, regis, šįsyk jų ketinimai labai rimti.

„Kate ir Owenas iš tikrųjų kartu jau tris mėnesius, būtent prieš tiek laiko jie suvokė, kad negali gyventi vienas be kito. Dabar jie pasiryžę tapti tėvais. Kate trokšta broliuko arba sesutės Ryderiui – savo pirmagimiui nuo buvusio sutuoktinio muzikanto Chriso Robinsono“, – thesun.co.uk aiškino K.Hudson draugas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius