Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Svarbiausi 2019 metų įvykiai užsienio pramogų pasaulyje: skyrybos, vestuvės, skandalai ir daugiau

Netektys, gimimai, tuoktuvės ir išsiskyrimai – jais paženklinti 2019-ieji buvo ne tik lietuviškame pramogų pasaulyje, bet ir tarp užsienio žvaigždžių. Kviečiame prisiminti, kas džiugaus ir ne tokio malonaus įvyko per pastaruosius metus.
Svarbiausi 2019 metų įvykiai užsienio pramogų pasaulyje
Svarbiausi 2019 metų įvykiai užsienio pramogų pasaulyje / „Scanpix“, „Instagram“ ir Vida Press nuotr.
Temos: 1 Holivudas

Sužadėtuvių maratonas

Šiais metais ne vienos garsios moters pirštą papuošė prabangus sužadėtuvių žiedas. Kovo 9 d. tokį savo išrinktajai Jennifer Lopez atostogų Bahamose metu paplūdimyje užmovė buvęs beisbolo žaidėjas Alexas Rodriguezas. Praėjus kelioms dienoms po piršlybų, vyras atskleidė dar santykių pradžioje žinojęs, kad dainininkė tikrai taps jo žmona ir tam itin atsakingai ruošėsi. „Page Six“ šaltinis sakė, kad A.Rodriguezas sužadėtuvių simbolį rinko septynis mėnesius ir siekė, kad 1,8 mln. dolerių (maždaug 1,6 mln. eurų) vertės 18 karatų papuošalas būtų tobulas.

„Instagram“ nuotr./Jennifer Lopez ir Alexo Rodriguezo sužadėtuvės
„Instagram“ nuotr./Jennifer Lopez ir Alexo Rodriguezo sužadėtuvės

Sužadėtiniais per Valentino dieną tapo ir aktorius Orlando Bloomas bei atlikėja Katy Perry. Romantiškus santykius užmezgę 2016-aisiais, juodu iki altoriaus taip ir nenužengė. Supratę, kad vienas be kito jie vis dėlto būti negali, 2018-aisiais vėl draugauti pradėję žinomi žmonės po metų nusprendė esantys pasiruošę rimtesniems įsipareigojimams.

2019-aisiais susižadėjo ir aktorė Emma Stone su Dave'u McCary, krepšininkas Lamaras Odomas ir Sabrina Parr, Holivudo žvaigždė Jonah Hillas ir Gianna Santos, krokodilų gaudytojo Steve'o Irwino dukra Bindi ir Chandleris Powellas, aktorė Scarlett Johansson ir komikas Colinas Jostas bei kiti.

Bjaurios skyrybos

Šito 2019-aisiais daugelis tikėjosi mažiausiai – po neištikimybės skandalo nutrūko Khloe Kardashian ir Tristano Thompsono santykiai. Užsienio spaudoje pasirodė pranešimai, kad krepšininkas savo tada gimdyti besiruošusią mylimąją išdavė su jos sesers Kylie Jenner geriausia drauge Jordyn Woods. Pastaroji su sportininku jo gimtadienio vakarėlyje neva kartu romantiškai leido laiką.

Kardashianų klano moterys, šokiruotos išdavystės, ne tik kad nutraukė visus ryšius su J.Woods, Kylie Jenner liepė jai išsikraustyti iš jos namų, bet ir netikėjo jos neva nuoširdžiu atsiprašymu. Praėjus porai savaičių po skandalo, J.Woods Jados Pinkett Smith pokalbių laidoje „Red Table Talk“ su ašaromis akyse pasakojo, kad tarp jos ir krepšininko „neįvyko nieko intymaus“. Nors ji patvirtino, kad T.Thompsonas pabučiavo jai į lūpas, mergina patikslino, kad aistros tame nebuvo.

Po interviu Khloe Kardashian socialiniame tinkle apkaltino J.Woods melavus, o nurimus audroms tikino, kad dėl išdavystės vis dėlto kaltas tik T.Thompsonas.

Ne ką mažiau nei pastarosios, pramogų pasaulio gerbėjus šokiravo ir scenos karalienės Adele bei jos vyro Simono Konecki, su kuriuo ji augina sūnų Angelo, skyrybos.

Po ketverių kartu praleistų metų skirtingais keliais 2019-aisiais pasuko aktorius Bradley Cooperis ir modelis Irina Shayk, nutrūko Lady Gagos ir Christiano Carino sužadėtuves, Liamo Hemswortho ir Miley Cyrus santykiai.

„Scanpix“ nuotr./Lady Gaga su buvusiu mylimuoju Christianu Carino
„Scanpix“ nuotr./Lady Gaga su buvusiu mylimuoju Christianu Carino

Problemos su teisėsauga

Dėl priekabiavimo vasarą apkaltintas Cuba Goodingas jaunesnysis. „Oskaro“ laureatas, kaip teigiama, viename Niujorko barų lietė jo dėmesio nepageidavusią moterį. Pasak jos, C.Goodingas buvo „stipriai apsvaigęs“, o vėliau į tarp jo ir moters kilusį konfliktą turėjo įsikišti ir apsauga. Po to kaltinimus priekabiavimu prieš aktorių pateikė dar kelios moterys.

Tarptautinį skandalą vasarą sukėlė ir reperis A$AP Rocky. Atlikėjas su draugais Švedijoje įsivėlė į muštynes su dviem vietiniais jaunuoliais. Reperį uždarius į areštinę ir pasirodžius pranešimams, kad jis ten laikomas „nežmoniškomis sąlygomis“, šis įvykis patraukė JAV prezidento Donaldo Trumpo dėmesį.

Netikėtos vestuvės

Metų pradžioje slaptose vestuvėse aukso žiedus sumainė modelis Heidi Klum ir vokiečių roko žvaigždė, vaikinų grupės „Tokio Hotel“ narys Tomas Kaulitzas. Tiesa, pranešimai apie poros tuoktuves sklisti ėmė tik vasarą, o rugpjūtį Italijoje H.Klum ir T.Kaulitzas surengė dar vienas prabangias vestuves.

Niekas nesitikėjo, kad aukso žiedus sumainys ir kantri muzikos žvaigždė Miranda Lambert. Vasarį ji pranešė ištekėjusi už Niujorko miesto policijos pareigūno Brendano McLoughlino. Apie romaną tarp šių dviejų asmenų nieko nežinojusi užsienio žiniasklaida išsiaiškino, kad amžiną meilę Tenesio valstijoje prisiekusi pora susituokė praėjus vos trims mėnesiams nuo pažinties.

Socialinio tinklo nuotr./Dwayne'as Johnsonas ir Lauren Hashian
Socialinio tinklo nuotr./Dwayne'as Johnsonas ir Lauren Hashian

Šiemet susituokė ir aktorius Chrisas Prattas bei Katherine Schwarzenegger, jo kolegė Jennifer Lawrence ir Cooke’as Maroney, Dwayne’as Johnsonas ir Lauren Hashian, reperė Nicki Minaj ir už įvairius nusikaltimus teistas Kennethas Petty, dainininkas Justinas Bieberis ir modelis Hailey Baldwin, Ellie Goulding ir Casparas Joplingas bei kiti.

Išėjo per anksti

2019-ieji buvo paženklinti ir skaudžiomis netektimis. Kovo 4 d. užsienio žiniasklaidoje pasirodė pirmieji pranešimai apie aktoriaus Luke’o Perry, serialų „Beverli Hilsas 90210“ ir „Riverdeilas“ žvaigždės mirtį. Žinomam vyrui buvo vos 52-eji ir anapilin jis, pasak pranešimų, iškeliavo patyręs insultą.

Praėjus kelioms savaitėms kovo 31 d. Los Andžele nušautas reperis Nipsey Hussle, Čikagoje užgeso Juice WRLD gyvybė, pasaulį šokiravo „Disney“ žvaigždės Camerono Boyce'o ir dizainerio Karlo Legerfeldo netektys, o visai neseniai gruodžio 9 d. po ilgos ligos mirė 61-erių populiaraus švedų dueto „Roxette“ narė Marie Fredriksson.

Jauniausios milijardierės titulas

Tačiau užsienio pramogų pasaulio atstovai ne tik skyrėsi ir tuokėsi – į savo biografijas jie įsirašė daugiau malonių ir ne tokių džiugių įvykių. Kovo pradžioje žurnalas „Forbes“ realybės šou „Keeping Up With The Kardashians“ žvaigždę Kylie Jenner paskelbė jauniausia savo pastangomis šį titulą užsidirbusia milijardiere – merginai tuo metu buvo 21-eri.

Įspūdingą laimėjimą kiek vėliau aptemdė santykių problemos – nutrūko Kylie Jenner ir jos dukters Stormi tėvo Traviso Scotto romanas. Dėl kokių priežasčių pora nusprendė, kaip patys skelbė, „santykiuose padaryti pertrauką“, neaišku.

„Scanpix“ nuotr./Travisas Scottas, Kylie Jenner ir Stormi Webster
„Scanpix“ nuotr./Travisas Scottas, Kylie Jenner ir Stormi Webster

Iš neapykantos padaryto nusikaltimo auka?

Tikriausiai daugelis pamiršo, kad vos tik prasidėjo 2019-ieji, skandalą sukėlė serialo „Empire“ aktorius Jussie Smollettas. Žinomą vyrą tamsiu paros metu Čikagos gatvėje neva užpuolė du kaukėti vyrai. Pradėjus tirti įvykį, pareigūnams kilo daug neaiškumų. Galiausiai pats aktorius buvo sulaikytas įtariant suplanavus savo užpuolimą ir už jo įvykdymą sumokėjus dviems vyrams.

Karališkasis kūdikis

Žinoma, vienas svarbiausių šių metų įvykių – Sasekso hercogų šeimos pagausėjimas. Gegužės 6 d. princui Harry ir Meghan Markle gimė sūnus. Tėvai Archie Harrisonui Mountbattenui-Windsorui karališkojo titulo nesuteikė, tačiau į sostą jis pretenduoja – mažylis yra septintas eilėje.

VIDEO: Karališkąjį kūdikį pristatę princas Harry ir Meghan Markle švytėjo iš laimės: jis keičiasi kiekvieną mielą dieną

Karjeros pokyčiai

Kardashianų šeimos gerbėjai nustebo sužinoję, kad bene pagrindinė jos narė Kim nusprendė tapti teisininke. Šį sprendimą priimti ją įkvėpė Alice Marie Johnson byla. Pastaroji buvo apkaltinta su narkotikais susijusios nusikalstamos veiklos vykdymu, tačiau pati teigė esanti nekalta. Nuteistoji buvo paleista iš kalėjimo daugiau nei po 20-ies metų.

Padidinti šeimos nepavyko

2019-ieji aktoriui Alecui Baldwinui ir jo žmonai Hilariai prasidėjo itin džiugiai – pora laukėsi penktosios atžalos. Tačiau po kelių mėnesių jie pranešė netekę kūdikio. Rudenį aktorius su mylimąja visam pasauliui garsiai pranešė apie vėl pastojusią H.Baldwin – ta proga net buvo surengtas kūdikio lyties atskleidimo vakarėlis. Deja, bet ir šiam mažyliui gimti buvo nelemta, nes lapkričio pabaigoje aktoriaus žmona patyrė antrą persileidimą.

View this post on Instagram

Holiday Card Photo Realness ????????????

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius