-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Švedų duetas „Roxette“ jau Vilniuje, tačiau sostinės neapžiūrės

Pirmadienio vakarą Vilniaus „Siemens“ arenoje koncertuojanti garsi švedų grupė „Roxette“ jau atvyko į Vilnių. Kaip pranešė Delfi.lt, privatus lėktuvas iš Baltarusijos, kuriuo atskrito Marie Fredriksson ir Peras Gessle, Vilniaus oro uoste nusileido apie 14.20 val.
„Roxette“
„Roxette“. / „Scanpix“ nuotr.

Iš anksto nebuvo žinoma nei kelintą valandą „Roxette“ atvyks, nei kur apsistos. „Tai vienas paslaptingiausių vizitų. Nors gana įprasta, kad patys atlikėjai, jų vadybininkai, žino, kur geriau apsistoti“, – koncerto išvakarėse „15min“ sakė koncertą organizuojančios agentūros „Makroconcert“ komunikacijos vadovas Aivaras Gelžinis.

Anot A.Gelžinio, pirmadienį į Vilnių atvykę „Roxette“ sostinėje nepasiliks ir išskris iš Lietuvos tą patį vakarą, iš karto po koncerto. „Jie turėtų skristi į Švediją, po to grįš į Rygą, kur grupės koncertas numatytas kovo 16-ąją“, – pirmadienio popietę 15min.lt kalbėjo A.Gelžinis. Nors pirmąsyk Lietuvoje viešinčios grupės narys P.Gessle anksčiau telefonu duotų interviu metu minėjo, kad „Roxette“ svarsto apžiūrėti Vilnių, akivaizdu, kad kolektyvo planai pasikeitė.

Legendinis švedų poproko duetas „Roxette“ – 52-ejų vokalistė M.Fredriksson ir vienmetis gitaristas P.Gessle – Lietuvoje pristatys naujausią albumą „Charm School“, kurį reklamuoja viso savo koncertinio turo metu. Tai – pirmosios grupės gastrolės per 15 metų. Iš viso „Roxette“ komandą sudarys 35 nariai: 10 muzikantų ir 25 techniniai darbuotojai. Su savimi komanda atsiveža garso ir šviesos aparatūrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius