Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Šventes atskirai sutikti planuojantys Sasekso hercogai rizikuoja įžeisti karalienę

Pranešdami, kad šias Kalėdas, kurios jų sūnui Archie bus pirmosios, jie praleis ne Sandringame su kitais karališkosios šeimos nariais, o atskirai arba net kitoje šalyje, Sasekso hercogai ne tik sulaužys tradiciją, bet ir galimai įžeis karalienę.
Sasekso hercogai
Sasekso hercogai / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Britų monarchams artimas šaltinis atskleidė, kad princas Harry su žmona Meghan ir sūnumi svarsto šventes sutikti arba su M.Markle mama Doria Ragland Jungtinėse Valstijose, arba Vindzore.

Sandringame Kalėdas princas Harry sutikdavo kiekvienais metais, išskyrus 2012-aisiais, kai lankėsi Afganistane. Atrodo, kad karališkų tradicijų laužymu garsėjantys Sasekso hercogai sulaužys ir šią. Tam, pasak šaltinio, tam yra svarbi priežastis – pora nori atgauti jėgas.

„Jie nori pabūti atskirai nuo visų ir atgauti jėgas bei susidėlioti kitų metų planus“, – Express.co.uk sakė šaltinis.

Toks M.Markle ir princo Harry sprendimas karališkosios šeimos ekspertų laikomas kontroversišku ir yra lyg įžeidimas karalienei.

„Kalėdos Sandrigame gali sukelti nemažai streso, tad turbūt jie nenori, kad Archie tai patirtų būdamas toks mažas. Tačiau ten šventes sutiko daugybė įvairaus amžiaus vaikų ir vieta yra puikiai jiems pritaikyta, – sakė karališkosios šeimos biografė Ingrid Seward. – Liūdna, kad jie nenori dalyvauti šeimos susibūrime, ypač dabar, kai karalienė ir Edinburgo hercogas yra tokio amžiaus. Karalienė gal ir šiek tiek įsižeis, tačiau ji per daug maloni, kad tai parodytų ar leistų apie tai žinoti.“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Sasekso hercogai susitikime su karių šeimomis
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Sasekso hercogai susitikime su karių šeimomis

Anksčiau Sasekso hercogai pranešė, kad artėjant šventėms jie planuoja šešias savaites atostogauti. Manoma, kad per šį laiką Meghan aplankys savo mamą JAV, su ja sutiks Padėkos dieną.

Kalbama, kad M.Markle ir princas Harry kada nors norėtų įsikurti už Atlanto. ITV kanalui karališkosios šeimos ekspertas Danas Woottonas sakė: „Ką man pavyko sužinoti, tai kad po šešių Kalifornijoje praleistų savaičių jie svarstys ar ten laikinai apsigyventi. Gali būti, kad didelę laiko dalį jie praleis JAV. Galutinis sprendimas dar nepriimtas. Jie turės išsirinkti vietą, nuspręsti, kur nori gyventi. Tačiau labiausiai tikėtina, kad tai taps Kalifornija, nes ten įsikūrusi Meghan mama Doria.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius