Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 01 05 /2021 01 06

Anksčiau laiko numarinta Tanya Roberts šįkart mirė iš tiesų: žinią pranešė aktorės vyras

Agentas, sekmadienį užsienio naujienų portalams patvirtinęs Tanyos Roberts mirtį, tikino, kad 65-erių aktorė gyva, rašo „Deadline“. Visgi antradienio vakarą aktorės vyras L.O'Brienas išplatino dar vieną pranešimą, kuriame teigiama, kad jo mylimoji iš tiesų mirė.
Tanya Roberts
Tanya Roberts / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Džeimsas Bondas

Mike’as Pingelas užsienio naujienų portalams sakė, kad T.Roberts vyras jam patvirtino žmonos mirtį. Grįžusi po pasivaikščiojimo namo Kūčių vakarą, aktorė sukniubo ir buvo greitai nugabenta į gydymo įstaigą – Cedars-Sinai medicinos centrą Los Andžele.

T.Roberts atstovo išplatintame pranešime jis teigė, kad bendravo su aktorės vyru Lance’u O’Brienu, kuris sakė laikęs savo žmoną, kuri tuo metu „jam atrodė pamažu gęstanti“.

Pasak „Associated Press“, pirmadienį aktorės atstovas sulaukė L.O'Brieno skambučio. Pastarajam ligoninės personalas pranešė, kad T.Roberts yra gyva, bet jos būklė išlieka „labai prasta“. Visgi aktorės vyras šią žinią paneigė ir viešai išplatino pranešimą, kuriame patvirtino apie moters netektį.

15min primena, kad taip pat skelbta apie T.Roberts prijungtą plaučių ventiliatorių. Jos agentas taip pat paneigė, kad mirtis susijusi su COVID-19.

Aktorė išgarsėjo vaidmenimis televizijos seriale „Čarlio angelai“ bei situacijų komedijoje „That 70’s Show“, tačiau turbūt labiausiai ji žinoma dėl 1985 metų Džeimso Bondo filmo „Žvilgsnis į žmogžudystę“, kuriame įkūnijo slaptojo agento mylimąją.

Viename ikoniškiausių populiariojoje kultūroje vadinamame seriale „Čarlio angelai“ T.Roberts net metus vaidino Džiulę Rodžers. Kiek ilgiau tęsėsi jos karjera seriale „That 70’s Show“, kuriame jai buvo patikėtas Midžės vaidmuo.

Siekti aktorės karjeros T.Roberts, kurios vardas gimimo liudijime – Victoria Leigh Blum, pradėjo 1975-aisiais siaubo juostoje „Forced Entry“. Iš viso jos gyvenimo aprašyme – net 40 vaidmenų. Iki tol mergina dirbo modeliu ir filmavosi reklamose, 1982-aisiais pozavo žurnalui „Playboy“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Išrinko geriausią Džeimsą Bondą vaidinusį aktorių: tai ne Danielis Craigas ir ne Pierce’as Brosnanas

Danielio Craigo interviu apie paskutinį Džeimso Bondo vaidmenį: aktorius gailisi tik dėl vieno

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius