Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarp „Oskarų“ pranešėjų – ryškiausios kino žvaigždės

Iš Pietų Afrikos kilusi aktorė Charlize Theron tapo paskutiniąja paskelbta garsenybe, kuri šių metų laureatams įteiks „Oskarus“ per sekmadienį, kovo 7-ąją vyksiančią 82-ąją Kino meno ir mokslo akademijos apdovanojimų ceremoniją.
Charlize Theron
Charlize Theron / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Be žavingosios Ch.Theron apdovanojimuose pasirodys „Oskarus“ pelniusios aktorė ir režisierė Kathy Bates. Pirmadienį JAV Kino meno ir mokslo akademija taip pat pranešė, kad per ceremoniją pasirodys Queen Latifah, Robertas Downey jaunesnysis, Samuelis L. Jacksonas ir Johnas Travolta.

Šiek tiek anksčiau pasaulio žiniasklaida buvo informuota, kad „Oskarų“ teikime dalyvaus ir praėjusiais metais „Oskarus“ pelniusios Holivudo žvaigždės – Seanas Pennas, Kate Winslet ir Penelope Cruz.

82-oji apdovanojimų ceremonija vyks Los Andželo „Kodak Theatre“ rūmuose. Didelė garbė vesti renginį teko aktoriams Steve‘ui Martinui ir Alecui Baldwinui.

Tiesa, šiųmetėje ceremonijoje netrūks juoko ir šmaikščių pokštų – joje taip pat turėtų pasirodyti garsujį Boratą įkūnijęs Sacha Baronas Cohenas, kiti komikai – Jasonas Batemanas, Steve‘as Carellas, Tina Fey ir Benas Stilleris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius