Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tayloras Lautneris atvirauja apie jausmus Philo Collinso dukrai

Pasirodęs „Saulėlydžio“ sagos filmuose ir po to išgarsėjęs jaunas aktorius Tayloras Lautneris paatviravo apie šiltus santykius su aktore Lily Collins.
Tayloras Lautneris
Tayloras Lautneris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pasak 19-mečio, rokerio Philo Collinso dukra tiesiog apstulbino jį kuomet jiedu filmavosi naujajame filme „Pagrobimas“ (angl. „Abduction“). „Gerai jos nepažinojau. Buvom susitikę porą kartų, bet likau priblokštas, ji nuostabi. Lily tokia talentinga. O kai mano herojui Natanui sunku ir jis suklumpa, ji visada šalia“, – gyrė kolegę ir, kaip įtariama, mylimąją T.Lautneris.

„Scanpix“ nuotr./Lily Collins
„Scanpix“ nuotr./Lily Collins

Jis prasitarė, kad su 22-ejų L.Collins nekilo bėdų filmuojant ir romantines scenas – tam pagelbėjo tai, jog jie puikiai sutaria. „Viskas priklauso nuo kito žmogaus ir abiejų tarpusavio ryšio. Kartais filmuotis būna išties keblu, tačiau jei įsigyveni į herojų, viskas puiku. Šįsyk buvo lengva“, – Showbizspy.com sakė T.Lautneris.

Anksčiau vaikinas yra užmezgęs santykius su amerikiečių kantri dainininke Taylor Swift ir amerikiečių aktore bei popdainininke Selena Gomez.

Filme „Nematoma pusė“ aktorės Sandros Bullock vaidinamos herojės dukterį vaidinusi L.Collins anksčiau susitikinėjo su kaskadininku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius