Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Teen Choice Award“ apdovanojimų svečių stilius: vasariškos spalvos ir apnuogintas kūnas

Sekmadienio vakare Los Andžele vyko kasmetiniai „Teen Choice Award“ apdovanojimai, kurie skirti išrinkti šių metų labiausiai nusipelniusius televizijos, muzikos, kino, sporto ir kitų sričių artistus. Visgi žvaigždės į ceremoniją rinkosi ne tik atsiimti savo apdovanojimų, bet ir pademonstruoti išskirtinio stiliaus. Ant šių metų mėlynojo kilimo garsenybės rinkosi vasariškus atspalvius.
„Teen Choice Award“ apdovanojimų svečių stilius
„Teen Choice Award“ apdovanojimų svečių stilius / „Scanpix“ nuotr.

Šių metų apdovanojimų ceremoniją vedė Lucy Hale ir Davidas Dobrikas, kurie pristatė televizijoje, muzikoje, kine, sporte ir kitose srityse nusipelniusius artistus. Tarp nugalėtojų buvo filmai „Keršytojai. Pabaiga“, „Aladinas“, televizijos serialas „Rivendeilas“, aktoriai Robertas Downey jaunesnys, Scarlett Johansson, Joshas Brolinas, Willas Smithas ir daugelis kitų.

Visgi apdovanojimuose buvo galima pasižvalgyti ne tik po sceną, bet ir į mėlynojo kilimo žvaigždžių stilių. Kiekvienais metais garsenybės renkasi vis kitokią aprangą, kad galėtų išryškinti savo asmenybę ir pademonstruoti savo kitoniškumą. Šie metai nebuvo išimtis, nes ant mėlynojo kilimo buvo galima išvysti įvairiausius derinius.

2019 metų „Teen Choice Award“ nustebino savo vasaros dvelksmu. Nenuostabu, kodėl apdovanojimų ceremonija vyko lauke, nes atrodė, kad dauguma garsenybių rengėsi paplūdimio linksmybėms, o ne iškilmingai ceremonijai.

Ant mėlynojo kilimo dominavo gėlių motyvai, ryškios spalvos. Visgi, kokia būtų iškilminga ceremonija, jei joje nepamatytume prabangios suknelės, todėl ir šį kartą galėjome išvysti ne vieną žvaigždę su prašmatnia suknele.

„Scanpix“ nuotr./Taylor Swift
„Scanpix“ nuotr./Taylor Swift

Bene geriausiai atrodė netrukus pasirodysiančio naujausio albumo „Lover“ atlikėja Taylor Swift. Mergina savo patrauklumą išryškino visomis vaivorykštės spalvoms su akį traukiančiu „Versace“ kostiumėliu. Tačiau pagrindinis akcentas tapo 1960-ųjų stiliaus šukuosena.

„Scanpix“ nuotr./Zendaya
„Scanpix“ nuotr./Zendaya

Tiesa, serialo „Euforija“ žvaigždė Zendaya susirinkusiųjų dėmesį traukė savo paprastumu, kai pasirodė su baltos ir geltonos spalvos marškiniais. Prie jų aktorė priderino žalius šortus ir smailius baltus batelius.

„Scanpix“ nuotr./Jessica Alba
„Scanpix“ nuotr./Jessica Alba

Nuo merginų neatsiliko ir viena iš geriausių Los Andželo aktorių Jessica Alba, kuri vilkėjo gėlėmis puoštą juodos spalvos „Oskaro de la Rento“ suknelę. Be to, prie aktorės suknelės kūrimo prisidėjo jos vaikai ir stilistas Jamie Mizrahi.

Kviečiame įvertinti „Teen Choice Award“ svečių stilių:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius